23948sdkhjf

5 aktiviteter i Hvide Sande på din sommerhustur

Annonce fra Esmark

Har du en sommerhustur i Hvide Sande lige om hjørnet, så er det på tide at få indblik i de forskellige aktiviteter og oplevelser i området, til når I trænger til at komme ud af huset.

Vi giver her fem gode bud på, hvad du og dine nærmeste kan opleve, når I er i sommerhus i Hvide Sande og nærområdet. Der er noget for både børn og voksne. 

1. Nyd udsigten fra Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr ligger blot fem kilometer fra Hvide Sande og tager derfor kun få minutter i bil. Det hvide fyr med en højde på 38 meter ligger midt i det flade klit- og sivlandskab, hvilket giver dig en perfekt udsigt over vandet og det flotte landskab.

Har du og din familie mod på at bestige en masse trapper, så er denne oplevelse oplagt. Børn under 18 år får desuden gratis entre. 

Ved fyret finder I også den gamle Fyrmesterbolig, der i dag er indrettet som en hyggelig, lille butik og café. Her kan I lade jer friste af souvenirs, retrovarer, som gamle møbler og billeder, eller nyde en kop kaffe, et stykke kage eller spise en let frokost. 

2. Spis på en fiskerestaurant

Hvide Sande er kendt og elsket for en rig fiskekultur, og derfor ville det også være synd, hvis ikke du smagte den friskfangede fisk fra en af deres mange fiskerestauranter.

Hvad enten du er til frisk fisk, røget fisk eller skaldyr, kan du finde udsøgte valgmuligheder i byen.

Tip: Alt efter hvornår på året du besøger Hvide Sande, så kan der være behov for at booke bord på forhånd – særligt om sommeren, hvor turismen bugner.  

3. Dyrk vandsport

Er du til vand og vildere aktiviteter, så snyd ikke dig selv for en vandsports-oplevelse i Hvide Sande. Du kan både surfe, windsurfe, paddlesurfe, kitesurfe, sejle i havkajak, stå på vandski og meget mere.

En af de mest besøgte steder er Kabelparken, hvor du kan afprøve dine evner, uanset om du er nybegynder eller øvet. Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du booker hold, hvor der tilbydes hjælp og vejledning fra en instruktør. 

4. Besøg legelandet Ald’i’leg 

I legelandet Ald’i’leg, som ligger i Hvide Sandes nordlige del, kan du få mange timer til at gå med dine børn. I legelandet kan dine børn boltre sig på hele 550 kvadratmeter med alt fra rutsjebaner og biler til klatretårne samt køkkener og et supermarked i børnestørrelse.

Og så er der desuden en massagestol og gratis kaffe til de voksne. Legelandet er perfekt til en regnvejrsdag, hvor der stadig skal brændes en masse krudt af.

5. Oplev Lalandia i Søndervig

Sidst, men ikke mindst, så er den nyligt åbnede Lalandia i Søndervig et oplagt valg for hele familien.

Der er nemlig både legeland, butikker og et kæmpe badeland med noget for alle aldre. Her kan I nemt bruge en halv eller hel dag, og så vil I med garanti være rigtig trætte, når I kommer hjem. 

Send til en kollega

0.032