23948sdkhjf

Sådan kan du også rejse til det solrige Spanien

Det for de fleste selvfølgelig altid en luksus tilføjet til hverdagen, når ferien er booket til en solrig destination, hvor menuen står på solskin, strand og afslapning. Men måske har du, familien eller hvem du nu måtte rejse til brug for lidt mere variation på den famøse Spanien-ferie. Her er derfor nogle idéer til, hvordan du eller I kan opnå netop dette.

Fodboldrejsen

Med par søgninger på nettet kan du finde tilbud, der for fodboldfans kan være svært at sige nej tak til. Det er nemlig en såkaldt fodboldrejse, hvor omdrejningspunktet for selve rejsen er en hjemmebanekamp med storklubben FC Barcelona. Det betyder altså nogle dage i den smukke, varme og arkitektonisk inspirerende by Barcelona, såvel som den unikke oplevelse det kan være at se et hold som FC Barcelona være i aktion.  Der er nogle fastlagte omstændigheder for rejsen, som du kan undersøge også, da der primært at afsat 2-3 nætter i byen i rejsen, såvel som måske nogle andre goder. Ønsker du dog at forlænge turen, kan du ved korrespondance måske også opnå det. Er du klar til at booke? Så klik her og få bestilt jeres fodboldtur FC Barcelona.

En god vandreferie

Hvis fodbold ikke er af den store interesse, så kan den klassiske storby- eller charterferie udfordres af en vandreferie. I Spanien finder du Caminoen, der er er en såkaldt vej til pilgrimsvandringerne. Der findes flere forskellige ruter, men når der henvises til Caminoen er det ofte den franske rute kaldet Camino Frances der henvises til, der generelt er estimeret til at være omkring de 775 kilometer. Ikke dermed sagt, at du for at gå på Caminoen skal gå samtlige kilometer. Der findes mange varianter, der er både kortere længde og tidsmæssigt, så det rent faktisk kan passes ind i en regulær ferie for den almene borger. Det kan måske være en sjov udfordring at begive sig ud på sammen med sin familie, venner eller selv. Samtidig kan der være mange andre syn at nyde, da du kommer tæt på naturen på en helt anden måde, end hvis du befinder sig på de klassiske hoteller og resorts, der selvfølgelig også kan danne fantastiske rammer om en god ferie. Måske er en uge på Caminoen efterfulgt af en uge på en klassisk charterferie, den gyldne mellemvej af udfordring og komfort. Det må være op til dig og dine rejsekammerater.

Send til en kollega

0.031