23948sdkhjf

4 Grønne oaser i København

Annonce fra kombardoexpressen.dk

I hjertet af København findes der en række grønne oaser, hvor du kan slippe byens stress og jag. Disse grønne perler er fyldt med ro, skønhed og en charme, der vil få dig til at glemme, at du befinder dig midt i en pulserende storby. Lad os dykke ned i 4 af disse grønne oaser, der bare venter på at blive udforsket.

1. Kongens Have

Kongens Have blev oprindeligt etableret som en kongelig køkkenhave, men i dag fungerer haven som et åndehul for byens beboere og besøgende. Med sine gamle, skyggefulde træer og velplejede blomsterbede, er det et sted, hvor du kan finde ro midt i byens larm.

Vidste du, at haven hvert år besøges af cirka tre millioner mennesker? I sommerhalvåret danner haven desuden rammen om mange musik- og teaterarrangementer, heriblandt marionetteater for de mindste.

2. Botanisk Have

Botanisk Have er en vidunderlig samling af planter fra hele verden, placeret midt i København. Haven er kendt for sit store udvalg af eksotiske planter og blomster, som du ikke finder mange andre steder. Her kan du blandt andet opleve kaktusser fra de tørre ørkener, frodige orkideer fra regnskoven og kødædende planter fra sumpe. Botanisk Have er derfor også på mange måder et levende museum, der formidler viden om planternes mangfoldige verden.

3. Ørstedsparken

Ørstedsparken er et grønt pusterum, der ligger som en fredelig oase midt i Københavns pulserende liv. Denne park, der er opkaldt efter den berømte fysiker H.C. Ørsted, er en sand perle med sine smukke søer, broer og statuer. Her kan du slappe af på de grønne græsarealer, nyde en picnic ved søen eller tage en løbetur på de snoede stier. Ørstedsparken er et ideelt sted til at finde ro, refleksion og ny energi midt i byens travlhed.

4. Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård er en grøn oase, der byder på en særpræget skønhed. Med sin blanding af historiske gravsteder, frodige træer og velplejede stier, er kirkegården mere end bare et hvilested for de afdøde. Det er et sted, hvor du kan finde ro og fordybelse. Hvert forår danner kirkegårdens berømte kirsebærallé desuden en betagende blomsterhimmel, der særligt tiltrækker de unge, som gerne vil fange et såkaldt ‘Insta-venligt’-billede. Bispebjerg Kirkegård er uden tvivl et must-see, når du udforsker Københavns grønne oaser.

Rejs fra Aarhus til København

Næste gang du skal rejse fra Aarhus til København, så kan du overveje at udforske disse 4 grønne oaser og opleve en lidt anden side af byen. Hvis du tager KOMBARDO EXPRESSEN, så tager hele turen kun 3 timer og 30 minutter. Her kommer du nemlig ombord på MOLSLINJENs hurtigfærge, som skyder genvej over Kattegat. På den måde kan du hurtigst muligt komme fra Aarhus til København.

Send til en kollega

0.078