23948sdkhjf

Den bedste belysning i det moderne hjem

Det skyder i dag op med den ene nye hjem efter det andet. Der bliver overalt – i byer og på land, bygget. Og det skyldes flere ting. Vi er kommet til flere penge, og derfor har vi mulighed for at bruge dem på det hjem, vi drømmer om. Vi kan designe og udnytte friheden til at komme til at bo præcis, som det passer os. Og derfor kan vi skabe de rammer, der stemmer bedst overens med den måde, vi hver især lever vores liv på.

Vi behøves ikke længere at gå på kompromis med beliggenhed, størrelse eller moderniseringer – og vi kan altså slippe for større renoveringer, hvis det ønskes.

Vælg indbygningsspots

Dog er der også flere, der netop ynder at renovere og sætte deres præg på de unikke hjem med masser af sjæl og masser af historier. De har nemlig noget patina og noget spændende, som det kan være svært at gøre efter i de splinternye hjem. Byggerier er derfor noget, vi ser både på tomme grunde og midt i ældre kvarterer, hvor vi moderniserer og laver om.

Og det er også noget, der gælder, når det kommer til den måde, vi opsætter belysningen i vores hjem på. Frem for de mange lamper i hjørner, på hylder og i lofter, er der nemlig en mere smart, besparende og stilren form for belysning, der vælges.

Her er der selvfølgelig tale om indbygningsspots.

Praktisk og hyggeligt

Med spots er det muligt at få et både praktisk og hyggeligt lys i alle rum i hjemmet – og det er helt uden, at der skal kæmpes med store lamper, der kan tage masser af plads. Derfor får vi mere rum til at indrette med andre essentielle ting, og vi har lettere ved at skabe et stilrent og minimalistisk hjem.

Indbygningsspots fylder nemlig kun meget lidt, og ofte kommer de til at gå i ét med loftet, hvorfor vi slet ikke bemærker dem. De yder derfor blot deres praktiske funktion. Og vælges der spots med mulighed for dæmpning – hvilket især kan være en fordel i stuen, kan lysene sænkes, så der skabes en mere hyggelig atmosfære.

En god besparelse

Og så er det også værd at bemærke at spots ofte er et billigere alternativ til de traditionelle lamper. LED spots bruger betydeligt mindre strøm end ældre modeller. Faktisk er der noget, der tyder på, at du kan spare helt op til 70% på elregningen, hvis du vælger at benytte dig af LED.

Det er også muligt at købe dæmpbare LED spots – hvilket betyder endnu en metode til besparelser. Og så holder disse ofte også i mange år, hvorfor du ikke skal bekymre dig om hverken udskiftning eller vedligehold.

Send til en kollega

0.031