23948sdkhjf

Er du ved at komme i overgangsalderen?

At blive ældre er uundgåeligt, hvor dette tydeligt kan mærkes på kroppen. Dette kan give dig nogle symptomer, hvor det kan være irriterende, at din krop ikke længere fungerer på samme måde, som da du var ung. Det er dog ikke kun en dårlig ting at ældes. Du bør nemlig være taknemmelig for din krop, da den følger dig hele dit liv. Det er altså vigtigt, at du ikke taler grimt til dig selv, men i stedet anerkender, at du for tiden går igennem nogle forandringer. Det kan være svært at tale om, hvor det desuden kan være uoverskueligt at finde hoved og hale i det hele. Derfor kan du læse mere om, hvad du skal tage stilling til og om de forskellige symptomer på dette link: https://apopro.dk/overgangsalder.

Hvilke symptomer er mest almindelige?

Overgangsalder er sjældent noget folk taler højt om, men det burde bestemt ikke være et tabu. Hvis du er en kvinde, kommer du nok til at opleve mange forskellige symptomer. Den største ændring du vil komme til at opleve, er udebleven menstruation. Det kan være, at du kommer til at opleve uregelmæssige blødninger, hvor menstruationen til sidst helt vil stoppe. Dermed indgår du i et nyt kapitel af dit liv, hvor du ikke længere skal tage stilling til månedlige blødninger. Dette er dog ikke altid uproblematisk, da du også ofte vil opleve humørsvingninger, hedeture samt en manglende sexlyst. Alle disse ting kan være utrolig irriterende, men der er heldigvis nogle ting, du kan gøre for at få det bedre.

Hvad kan du gøre?

Det kan være fornuftigt, hvis du taler med en professionel, f.eks. din egen læge eller en apoteker. De kan nemlig komme med nogle gode råd til, hvordan du tackler overgangsalderen. For at mindske dine hedeture, kan du sørge for at sove i et køligt rum. Derudover bør du holde vægten. Desto mere du vejer desto større risiko, er der for slemme hedeture. Udover dette er det vigtigt, at du får de rette vitaminer. Du kan købe vitaminpiller, der er skabt til personer, der går igennem det samme som dig, hvilket kan påvirke din krop positivt. Hvis du har mange specifikke symptomer, kan det være fornuftigt, hvis du kontakter din læge, så de kan udskrive receptpligtig medicin, der kan hjælpe dig med dette. Det kan være svært at blive ældre, men det er vigtigt, at du sørger for at gøre det så behageligt for dig selv som muligt.

Send til en kollega

0.031