23948sdkhjf

I disse erhverv bliver hjemmearbejde mere udbredt

Hjemmearbejde har oplevet en stor fremgang verden over I de seneste år. Det er naturligvis sket som følge af coronapandemien, der har tvunget mange til at arbejde hjemme.

I mange erhverv har man fundet ud af, at det fungerer glimrende, hvorfor man har valgt at fortsætte – eller i hvert fald giver deres ansatte muligheden for det.

Der er dog nogle erhverv, hvor det er mere udbredt, end i andre. Det er især i erhverv, der primært har med nettet at gøre, at det er tilfældet, men bestemt også i andre erhverv.

1. Online marketing

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det især er i virksomheder, hvor der bliver arbejdet med online marketing, at det er meget udbredt, at man lader sine ansatte arbejde hjemmefra.

Det er naturligvis ikke alle, der har lyst til dette, hvorfor de fleste virksomheder har et kontor, hvor deres ansatte kan møde ind. Det er dog ikke alle, der har det.

F.eks. findes der virksomheder verden over, der arbejder med bl.a. Facebook annoncering, der har valgt, at de vil være helt remote. Det vil sige, at de slet ikke har et kontor, og at alle ansatte arbejder hjemmefra.

2. Spedition

Det er dog ikke kun i brancher, hvor der bliver arbejdet med nettet, at det er blevet mere og mere udbredt, at man kan lade sine ansatte arbejde hjemmefra. Det er også gældende i speditionsbranchen.

Der mange virksomheder i denne branche, der har speditører ansat, som sagtens kan klare deres arbejde hjemmefra. Har de lyst til dette, får de som regel også lov til at gøre det.

Dog er det ikke alle virksomheder i speditionsbranchen, der mener, at det er den rette løsning, at de lader deres ansatte arbejde hjemmefra. Det vil sige, at det er noget, der varierer en del.

3. Webdesign

I virksomheder, hvor der bliver arbejdet med webdesign, er det også meget normalt, at de ikke ser et problem i, at deres ansatte laver deres arbejde hjemmefra.

Sådan har det faktisk været i mange år i denne branche, hvorfor det ikke er noget, som er blevet forårsaget af pandemien. Dog har det være med til at forstærke det, da flere virksomheder har taget det til sig.

Faktisk har det resulteret i, at det ikke længere er en sjældenhed, at man ser sådanne virksomheder lede efter nye ansatte, som allerede ved ansættelse får tilbuddet om at klare sit arbejde hjemmefra.

Send til en kollega

0.049