23948sdkhjf

Laserskæring sikrer høj kvalitet

Leder du efter en effektiv og nøjagtig bearbejdning af dine emner til en fordelagtig pris? Lige netop dette får du med laserskæring, som samtidig er med til at minimere fejl betydeligt.

Skæringsprocessen 

Laserskæring er en metode, hvorpå man ved hjælp af automatiserede maskiner skærer emner i mange forskellige materialer. Metoden sikrer både effektivitet og præcision med en nøjagtighed på ±0,01 mm. Processen muliggør et resultat, som ellers vil være umuligt ved udelukkende brug af manuelt arbejdskraft. Skæringsprocessen sker ved en programmering af en CNC maskine på baggrund af en tegning af det ønskede slutprodukt. Med laserskæring opnår man et resultat der altid er af høj præcision, og produktionen af diverse emner sker hurtigere end nogensinde før. 

En laserskærer kan skære i stort set alle materialer fra plast, aluminium, jern, rustfrit stål, messing og kobber, og det kan gøres i både enkelt- og serieproduktion. Denne frihed giver dig uendelig mange muligheder, når det kommer til at finde en løsning, som passer netop dig, din virksomhed og dine kunder. 

Fordelene ved laserskæring 

Denne metode er en yderst effektiv proces, som først og fremmest minimerer dine omkostninger. De primære besparelser ligger ved frigivelse af manuelt arbejdskraft. Den hurtige bearbejdningsproces gør det samtidig muligt for din leverandør at minimere leveringstiderne, der i sidste ende optimerer din egen produktion i virksomheden. Reduceringen i omkostningerne ved fremstilling af emnerne samt den korte leveringstid er ikke de eneste positive ting ved laserskæring. En ekstra bonus er det lave energiforbrug, der er forbundet med denne type skæring, som gør omkostningerne for miljøet mindre. Det er noget som gavner både dig og din virksomhed på længere sigt. 

Erfarne fagfolk som leverandør

Mulighederne med laserskæring er uendelige, og det kan derfor være en god idé at rådføre sig med nogle eksperter inden for området. Med mange års erfaring og med specialister med de helt rette kompetencer, er MAWI de helt rette til at rådgive og hjælpe dig med dine skæringsopgaver. I deres moderne maskinpark bruges den nyeste teknologi inden for området, så du er sikret professionel håndtering af dine opgaver. For MAWI er kerneværdierne kvalitet, kort leveringstid og en fair pris, som skal være med til at skabe en god oplevelse for dig som kunde. 

Send til en kollega

0.031