23948sdkhjf

Vælg den korrekte lænestol til din personlige stil

At vælge en lænestol er ikke så simpelt, som det måske lyder. Der er mange faktorer, som du skal tage højde for. Først og fremmest, hvad skal din lænestol så signalere? Den er jo ret så iøjnefaldende, når den får en lækker plads inde i stuen. For det andet, hvilken type stil er du til - og hvad skal du vælge af lænestol, for at ramme den pågældende stil? I denne artikel hjælper vi dig til at finde ud af, hvilken slags lænestol du skal kigge efter for at den passer perfekt til din personlige stil!

Den nordiske stil

Denne stil kan faktisk deles op i to - selvom man unægteligt først tænker på lyse farver og enkelt design. Denne vil vi kalde den minimalistiske nordiske stil. Her er det simple i fokus, hvor “lidt er meget” og “mindre er godt”.

Modsat kan man også påpege, at der er en side af den nordiske stil, som er mere sprælsk. Der er mange designs, som omfavner de mørkere farver, mørkere læder toner, mønstre og lignende. Specielt i 2022 ser vi flere designs i denne retning, da farver er kommet mere op til overfladen igen.

Hvis du er til denne stil, kan du vælge en lænestol, som har et simpelt og let design. Her forestiller vi os, at træet er lyst og flet af bambus er eventuelt implementeret. Du kan lede efter den perfekte lænestol iblandt de klassiske dansk design lænestol. Disse kan ofte bringe nordisk stil med sig - både til den minimalistiske stil men også til den sprælske.

Den hygge stil

Du tænker måske, at den nordiske stil (både den minimalistiske og den sprælske) kan være hyggelige - og selvfølgelig kan de det. Dog er der en anderledes hygge over et hjem, som er fyldt med grønne planter, lyskæder og farver. Her vil man måske endda se retro møbler og gør-det-selv projekter.

Hvis du er til denne stil, kommer du langt med at vælge bløde tekstiler og du skal ikke være bange for at vælge møbler, som er designet med et mere organisk look og med mindre fokus på det simple.

Den alternative stil

Der findes utallige lænestole, som også passer til den alternative stil, som man ikke umiddelbart ser i boligbladene og lignende. Det er sjovt at være kreativ med indretningen, og flere af os har efterhånden også fundet ud af, at møbler nemt kan findes på loppemarkeder.

Og det er lige præcis her, vi vil lede dig hen, hvis du er til den alternative stil. På loppemarkeder kan man hurtigt finde noget, som falder ved siden af normerne.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde din nye lænestol og vi håber at denne artikel har hjulpet dig til at finde frem til, hvilke tekstiler, farver, mv. du skal lede efter.

Send til en kollega

0.016