23948sdkhjf

Glasvægge giver ro, lys og åbenhed

Når det kommer til at skabe et kontormiljø, der både er støjsvagt, åbent og lyst, kan man hurtigt føle, at opgaven bliver ret vanskelig. Man kommer nemlig hurtigt til at føle, at man skal gå på kompromis et eller andet sted i ligningen. Men det er faktisk ikke nødvendigt. Ved at anvende vægge af glas af forskellige typer kan man opnå rigtig gode resultater på kontoret.

Prøv med lydisolerede glasvægge

Fordelen ved at bruge glasvægge i sin indretning er blandt andet, at det skaber en masse naturligt lys på kontoret. Man giver med det samme kontoret et naturligt touch, som gør det meget mere behageligt at arbejde i. Et kontor kan nemlig hurtigt blive ret indelukket, når det er fyldt med mennesker, computere og skriveborde.

Derudover kan kontoret hurtigt blive meget larmende. Der er dagligt kunder, der ringer ind til kontoret. Desuden snakker kollegerne i grupper for at løse de mange opgaver, der opstår i løbet af en arbejdsdag. Sidder man derfor selv med en opgave, der kræver høj koncentration, kan man godt sidde med en lidt vanskelig situation.

Her kan det være rigtig smart at anvende lydisolerede glasvægge til at skabe møde- og arbejdslokaler på kontoret. Med en lydisoleret væg af glas kan medarbejdere arbejde med fuld koncentration, uden at man bliver forstyrret af ringetoner og arbejdssnak. Med en glasvæg får man også optimale mødeforhold, når man har kunder på besøg. Et lydisoleret mødelokale med glasvægge er nemlig både stille og har rigtig godt lys.

Vil du samtidig gerne være sikker på, at man ikke bliver forstyrret af kollegaer, der bevæger sig rundt på kontoret ude foran mødelokalet? Så kan man få flere forskellige varianter, der kan løse forskellige problemer på kontoret. Her er det en rigtig god idé at anvende en matteret glasvæg, så al snak og koncentration forbliver i mødelokalet.

Skab flere kontorpladser med en glasvæg

Som allerede nævnt findes der mange forskellige typer af glasvægge, der hver især har sit eget formål. Du kan eksempelvis få brandsikre glasvægge for at øge sikkerheden på kontoret eller store og flotte New Yorker-glasvægge for at skabe et lækkert design og få mere lys på kontoret. Men disse vægge kan også bruges til at skabe flere kontorpladser eller mødelokaler på kontoret.

Du kan nemlig bruge foldevægge eller glasskillevægge på kontoret, så du kan indrette og opdele større lokaler. Med en glasvæg giver du mulighed for, at kontoret får plads til flere ansatte, uden det kommer til at virke fastklemt og mørkt.

Bruger du glasskillevægge til opdelingen, kan du hurtigt lave om på indretningen, hvis der er brug for det. Skal de mindre kontorer eksempelvis laves om til et stort mødelokale, kan du bare fjerne en glasskillevæg eller to, og så har du præcis det, du søger. Det er en fordel med en fleksibel løsning.

En glasvæg er et glimrende værktøj til at forbedre indretningen på et kontor. Det kan være en start til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø på kontoret. Hos Sundtarbejdsmiljø.dk kan du blive klogere på, hvad du ellers kan gøre for at skabe et godt arbejdsmiljø for dine ansatte og kolleger.

Send til en kollega

0.015