23948sdkhjf

Datalogger: dit nye overvågningssystem

Med et alsidigt og præcist overvågningssystem gennem en datalogger får du en trådløs kommunikation, der fungerer som ekstra øjne på forskellige områder i din virksomhed. Dataloggeren kan dokumentere og forbedre kvalitetskontrollen samtidig med, at den overvåger igangværende processer, der giver dig mulighed for at opdage presserende problemer og håndtere dem, før det for alvor går galt.

Hvad er en datalogger?

En datalogger er et overvågningssystem, der giver dig mulighed for at overvåge, analysere og lagre en lang række data. Der findes både mini-udgaver med op til 12 sensorer og storindustrielle udgaver med 100 sensorer. Disse sensorer kan blandt mange andre parametre måle temperaturer, fugtighed og CO2, hvilket giver dig mulighed for egenkontrol på flere områder i din virksomhed.

En datalogger har mange egenskaber, som er til glæde for dig som virksomhedsejer. Du får batteridrevne sensorer med op til 10 år batterilevetid, der har en rækkevidde på op til 3 km. Du får en sikker radiokommunikation, hvor der medfølger en gratis software, som hjælper dig med dataanalyse i din virksomhed. Systemet kan derudover programmeres til både Wi-Fi, e-mail og SMS alarmering, hvilket er med til at give dig mere tryghed.

Datalogger med trådløse sensorer

Der findes mange forskellige typer dataloggere, men især er dataloggere med trådløse sensorer smarte. Når sensorerne er trådløse, sendes målingerne via radio og ikke via kabler som normalt. Fordelen i dette er især, at man opnår en længere rækkevidde, så man kan nå områder, der ikke var mulige før. Det gør samtidig, at løsningen er mere overskuelig at implementere, da opsætningen kræver mindre, når den er trådløs. Derudover er løsningen også billig, så her spares der både tid og penge.

Med en datalogger får du altså en trådløs software med uendelige muligheder, der sættes op, så den er tilpasset netop din virksomhed. Dette skaber værdi for dig nu, men helt sikkert også i fremtiden.

Hvad kan man bruge en datalogger til?

De mange egenskaber gør, at dataloggeren kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Eksempler på dataloggerens anvendelighed ses blandt andet i lagervirksomheder, supermarkeder, farmaceutisk industri, museer, restauranter, gartnerier, datacentre og en lang række andre brancher.

Landbruget har i de senere år fået flere krav, som kræver en lang række præcise målinger, eksempelvis måling af temperatur og fugtighed. Målinger som dataloggeren kan hjælpe med. Også inden for fødevareindustrien kan dataloggeren tilføre værdi, da den automatisk kan kontrollere både varme, køl og frost.

Med en datalogger er det altså slut med manuel registrering af egenkontrol til myndighederne. En datalogger kan også bruges som patientovervågning på eksempelvis hospitaler. Her kan den bruges til temperaturmålinger af mennesker, hvor den kan bruges som alarm eller logning. Dette er blot eksempler på anvendelsesmuligheder med en datalogger, og der findes helt sikkert et system til dine behov.

Danskejet IT- og ingeniørvirksomhed som leverandør

ComSystem A/S er den førende danske leverandør af lettiske Aranet, som tilbyder disse dataloggere med trådløse sensorer med mange anvendelsesmuligheder. Hos ComSystem leverer de professionelle IT-løsninger med kundens behov i fokus. Med mange års teknologisk erfaring står de altså klar til at hjælpe netop dig og din virksomhed.

Send til en kollega

0.015