23948sdkhjf

Gardinbussen leverer og monterer dine gardiner

Gardinmontøren i Aalborg fører et bredt udvalg af gardiner, og de tilbyder forskellige gardiner efter mål og behov. Hos Gardinmontøren kan du nemt og enkelt bestille gardinbussen og få leveret og monteret dine nye gardiner.

Gardiner er en vigtig del af ethvert hjem. Gardinerne holder nattens mørke væk fra hjemmet, de kan afskærme ved for meget sollys, og de er ideelle til at værne om dit privatliv, hvis du har naboer eller trafikanter, der nemt kan kaste blik ind i dit hjem.

Hvem er Gardinmontøren i Aalborg?

I dag er Henrik Rytz indehaver af Gardinmontøren i Aalborg. Han er en del af familien Rytz, der i flere årtier har drevet trikotage- og manufakturforretning, som mest af alt rådgav og solgte løsdele til folk, der selv syede deres gardiner. Dog kunne kunderne også finde mere fuldendte løsninger, som man i dag mest kender indenfor professionel gardinmontering. Gardinmontøren har også et udspring fra Dahls Gardiner, men familien Dahl valgte at sælge sin velplejet gardinforretning til familien Rytz.

Siden da har Gardinmontøren i Aalborg serviceret sine mange kunder med god service og de rette nye gardiner.

Gardinbussen i Aalborg kører hjem til dig

Gardinmontøren i Aalborg rådgiver og servicerer i dag kunder i og omkring Aalborg. Gardinmontøren har i mange år haft butik og showroom på Gugvej i Aalborg. Men i dag har Gardinmontøren bevidst valgt udelukkende at køre sin forretning fra gardinbussen. Det betyder, at når Gardinmontørens kunder bestiller en tid, kører gardinbussen i Aalborg hjem til kunden med et stort udvalg af gardiner, professionel rådgivning og et godt tilbud på gardiner.

Gardinmontøren tilbyder dig som kunde stor frihed. Når du først har bestilt gardinbussen, skal du ikke gøre mere. Hos gardinbussen får du samme gode service og rådgivning, som i en fysisk butik, bare i dit eget hjem.

Gardinbussens store udvalg af gardiner

Hos Gardinmontøren i Aalborg kan du finde et stort udvalg af forskellige typer af gardiner. Hver type gardin har et bestemt udtryk og en række fordele. Når du har besøg af gardinbussen, bliver du rådgivet til hvilken type gardin, der passer til netop dine behov.

Med stor ekspertise på området, har Gardinmontøren udvalgt et sortiment af forskellige leverandører af kvalitets gardiner og solafskærmning, som efterlever en række høje krav om kvalitet og design. Hos Gardinmontøren kan du finde alt fra foldegardiner, der indbyder til en afdæmpet og hyggelig stil til lamelgardiner, der sikrer et moderne og elegant look i hjemmet.

Gardinmontøren Aalborg er din sikkerhed for kvalitet.

Send til en kollega

0.032