23948sdkhjf

Beskyt din bygning med imprægnering af facade

Som vi alle kender, så skifter det danske vejr tit, og det giver store udfordringer for alle typer af byggerier i forhold til holdbarheden af materialet. Imprægnering er dog en af måderne, hvorpå man kan beskytte sine bygninger imod ødelæggende stoffer, der langsomt nedbryder materialet og overfladen. Men hvad er imprægnering, og hvorfor er det vigtigt at få gjort? Læs med her og bliv klogere.

Hvad er imprægnering af facader?

Vejret er generelt hårdt ved vores bygninger, og bygningerne er modtagelige for indtrængning af vand gennem huller i murværket. Imprægnering af facaderne på en bygning giver beskyttelse mod dette og holder selve facaden tør, hvor forurening fra luften nemmere bliver frastødt og dermed ikke trænger ind i materialet. Selve imprægneringen er usynlig og har ingen indflydelse på bygningens arkitektoniske udtryk og originale udseende.

Hvorfor er imprægnering af facader vigtig?

Selvom man ikke direkte tænker over det, så er imprægnering af facader vigtigt for alle størrelser af bygninger. Fugt fra regnvandet kan blive et problem, hvis det trænger ind i bygningen og selve bygningens materiale langsomt nedbrydes. Imprægneringen kan hjælpe med at beskytte overfladen og sørger for, at væske ikke hægter sig fast på materialet og styrker dermed bygningens holdbarhed mange år frem. Med tiden vil imprægneringen dog aftage, men først 10-15 år efter vil det være nødvendigt at gentage processen.

Bygningen bliver beskyttet og bevarer dens flotte ydre, så den fremstår sund og solid. Derudover mindsker du risikoen og udgifterne ved reparationer og vedligeholdelse af facaden i fremtiden. I sammenhæng med dette kan imprægneringen også forbedre isoleringsevnen af selve bygningen, så der er mulighed for at opnå en besparelse af energien. En tør facade isolerer omkring 3 gange bedre end en våd, og man har dermed god mulighed for at spare penge og bruge dem på andre områder i sin virksomhed. 

Find den rigtige samarbejdspartner

Imprægnering af facader er vigtigt for bygningens overordnede beskyttelse, men det kan virke som en stor mundfuld. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige samarbejdspartner, der sikrer dig den hjælp, som du har brug for. Her står All Remove altid klar med åbne arme. De har mere end 30 års erfaring inden for faget og lever af deres gode kundeservice og kompetente medarbejdere. De bruger avanceret nanoteknologi til imprægnering af facader og går ikke på kompromis med kvalitet.

Send til en kollega

0.031