23948sdkhjf

Hvorfor vælge en oliefri kompressor?

I arbejdet med trykluft findes der massevis af forskellige kompressorer til forskellige formål, og det kan derfor være svært at finde frem til den rette. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor en olie kompressor kan være det rigtige valg.

Fordelene ved en oliefri kompressor

Den mest åbenlyse fordel ved en oliefri kompressor er, at der ingen risiko er for olie kontaminering. Når maskinen ikke er afhængig af olie, er det heller ikke nødvendigt at foretage filterskift, hvilket medfører lavere vedligeholdelsesomkostninger. En oliefri kompressor er samtidig yderst effektiv og har også en lang levetid. Endnu fordel ved denne type kompressor er, at den har en reduceret miljøbelastning sammenlignet med en kompressor, der bruger olie. Det giver samtidig et bedre arbejdsmiljø for de ansatte, som dagligt betjener en sådan kompressor, da de nu ikke er udsat for de stoffer, olien udskiller. 

Brugbar i flere brancher

I visse brancher er det et krav, at man benytter sig af oliefrie kompressorer. Det kan eksempelvis være i arbejdet med fødevarer eller lægemidler. Det er også et krav i dentalsektoren, hvor det er yderst vigtigt med 100% ren luft. I denne branche kan det også være nødvendigt med støjsvage kompressorer, hvilket også er muligt at få. Dette betyder dog ikke, at de oliefrie kompressorer ikke kan anvendes i andre industrier. Der er som nævnt en lang række fordele ved disse kompressorer, og de kan derfor anvendes i eksempelvis bilindustrien såvel som i dentalsektoren. 

Erfaren salgs- og serviceorganisation som leverandør

Hos Trykluft Centret har de over 50 års erfaringen inden for branchen og med deres gode geografiske placering af serviceteknikere på Sjælland, Jylland og Fyn, er de et af de bedst dækkende trykluftfirmaer i Danmark. De lagerfører 100% oliefrie kompressorer fra Ekom, som er designet til medico- og dentalsektoren, men som også sagtens kan anvendes inden for en lang række andre områder. Ekom-produkterne leverer ren og tør luft, og de har som udgangspunkt et lavt støjniveau, hvilket er ideelt i de nævnte industrier. Hvis det er nødvendigt, kan støjen fra maskinerne minimeres yderligere gennem en støjdæmpende kabinet-løsning, hvilket kan gøres som en eftermontering. Kontakt Trykluft Centret for yderligere information om oliefrie kompressorer.

Send til en kollega

0.016