23948sdkhjf

Abonnementsbetingelser

Om abonnement

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement. Ønsker du at opsige dit abonnement ved en periodes udløb, skal du gøre det telefonisk eller skriftligt. Efter betaling kan abonnementet ikke opsiges i perioden. Alle abonnementer er som udgangspunkt fortløbende. Dog er der ikke binding i form af automatisk forlængelse af et gratis prøveabonnement. Som abonnent vil du modtage mediets tilhørende e-avis pr. mail og du vil have adgang til alt online indhold på produktets hjemmeside.

Betaling

Faktura betaling

Faktura udsendes sædvanligvis pr. mail. Ønsker du at din faktura bliver tilsendt som papirfaktura med almindelig post, pålægges et gebyr på 49 kr. Alle fakturaer skal betales senest på forfaldsdatoen. Ved udebleven betaling sender vi dig en rykkerskrivelse. Manglende betaling fritager dig ikke for betaling og betragtes ikke som en opsigelse.

Abonnementer, der inkluderer et printprodukt, pålægges porto, der modsvarer forsendelsesomkostningerne ved forsendelse til udlandet inkl. Grønland og Færøerne.

Abonnementer, der inkluderer onlineadgang, aktiveres iht. bestillingstidspunktet og betalingsform. Fremsendelse af faktura medfører en ekspeditionstid på 1-2 arbejdsdage.

Online betaling

Ved onlinebetaling med kreditkort aktiveres onlineadgangen med det samme. Og du vil umiddelbart efter købet er gennemført, modtage en ordrebekræftelse med informationer omkring dit køb. Der tillægges ikke gebyrer ved anvendelse af onlinebetaling.
Du giver ved køb med kreditkort tilladelse til at betaling for nye abonnementsperioder automatisk trækkes fra det betalingskort, som du har oplyst ved oprettelsen af dit abonnement. Som køber er du ansvarlig for at verificere ydelserne og beløbet, der vil blive trukket, og disse oplysninger kan ses af din ordrebekræftelse.

Betalingen bliver trukket i begyndelsen af abonnementsperioden. Ønsker du ikke at benytte fortløbende betaling via kreditkort, kan du i stedet få tilsendt faktura. For at ændre betalingsform skal du sende en mail til abonnement@nordiskemedier.dk
Du er ansvarlig for, at de oplyste kontooplysninger er valide ved påbegyndelsen af en ny abonnements-periode. Såfremt de angivne oplysninger ikke er det, som følge af betalingskortet er udløbet eller spærret, vil du blive informeret om den manglende betaling pr. mail. Du vil herefter kunne tilmelde dig betaling via et andet betalingskort. Ved manglende oplysninger om andet betalingskort fremsendes en faktura på den udestående abonnementsbetaling enten pr. mail eller pr. brev.

Online adgang og login

Dit abonnement inkluderer online adgang til produktets hjemmeside via et personligt brugerlogin, som du modtager ved oprettelse af abonnementet. Dit brugerlogin er personligt og må kun anvendes i personligt regi. Det tilhørende login kan anvendes på op til to arbejdsstationer (med løbende udskiftning). Ved misbrug kan adgangen i særlige tilfælde blive lukket uden varsel. Det personlige login må ikke deles og mangfoldiggøres uden aftale jf. lov om ophavsret. Ved flere brugere i organisationen skal der indgås en samlet Virksomhedsløsning.
Har du mistet dit login, eller har spørgsmål hertil, kan du kontakte os på abonnement@nordiskemedier.dk eller ringe på 72286970.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit online login. Bestilte og leverede aviser efterfaktureres til dagspris. Der ydes dog ikke fortrydelsesret på online abonnementer og andre digitale ydelser og services.

Persondataloven

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger. Du kan ændre i dine personoplysninger ved henvendelse til abonnementsafdelingen.

Midlertidig afmelding

Ved midlertidig afmelding af abonnementet forlænges abonnementsperioden tilsvarende. Det er vigtigt, at du informerer abonnementsafdelingen mindst tre dage før, ændringen skal træde i kraft.

Opsigelse

Abonnementet kan opsiges med én måneds varsel til udløb af næste års fakturering.
Abonnenten er forpligtet til at betale for leverede ydelser.
Opsigelsen skal ske via kontaktformularen på nordiskemedier.dk/opsigelse el. telefonisk til vores kundecenter på telefon 72286970. Manglende betaling er ikke en gyldig opsigelse.

Servicemeddelser og information

I forbindelse med din relation til Nordiske Medier bl.a. ved oprettelse af brugerlogin, tegning af abonnement eller køb af enkeltstående produkter, vil du i nødvendigt omfang modtage e-mails og sms’er fra Nordiske Medier vedrørende tekniske problemer, betaling, levering og servicemeddelelser generelt.
Derudover vil du modtage velkomstmails i forbindelse med dit køb, ligesom du får tilsendt nyhedsbreve, tilbud om fordele og muligheder som abonnent.
Du kan til enhver tid frabede dig at modtage disse ved at afmelde dig yderligere marketingsrelateret korrespondance i selve e-mailen. Du kan naturligvis også kontakte kundeservice på telefon 72286970 eller på abonnement@nordiskemedier.dk med besked om enten tilmelding eller afmelding.

Ændringer i vilkår og priser

Nordiske Medier kan løbende ændre abonnementspriserne.
Den til enhver tid gældende ordinære abonnementspris fremgår af hjemmesiden. Ændring af abonnementsprisen sker via hjemmesiden og annonceres også i avisen, i kolofonen, i rimelig tid før ændring. Normalt varsles/annonceres en prisændring i avisen 1-2 måneder før ikrafttræden med virkning fra den først kommende fornyelse af abonnementsperioden.
Abonnementet kan altid opsiges jf. til de almindelige opsigelsesregler for abonnementet ved udgangen af nuværende betalingsperiode, og uden at det påvirker det aktive leveringsforløb.

Ændringer til dit abonnement

Skifter du adresse, skal du huske at informere os. Du kan kontakte abonnementsafdelingen på telefon 72286970 i åbningstiden mandag til fredag fra 10-14 eller sende en mail til abonnement@nordiskemedier.dk. Du skal oplyse dit kundenummer eller brugernavn ved alle henvendelser.
Der tages forbehold for prisændringer, force majeure, trykfejl, fejl på online sites, afgiftsændringer, udsolgte gaver og ændringer af abonnementsbetingelser. Nordiske Medier påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Nordiske Medier A/S
Mimersgade 47, 5. sal
2200 København N
CVR: 10150825
abonnement@nordiskemedier.dk

Send til en kollega

0.032