23948sdkhjf

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge – både print og online. På www.nordiskemedier.dk dækker vi erhvervslivet med fokus på at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning.

Udover nordiskemedier.dk har vi også en række andre erhvervsrettede medier, der leverer indhold til en skarp defineret og skræddersyet målgruppe.

I Danmark udgiver vi følgende:

Nordiske Medier udsender online nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og vi har omkring 450.000 læsere på vores printmedier.

Uafhængig, fair og kritisk

I modsætning til de bredere medier skriver vi om både store og små virksomheder. Vi har fokus på de overordnede teknologiske, politiske og konjunkturmæssige forhold, der har betydning for erhvervslivet, og ikke mindst hvad der sker hos branchens virksomheder. 

Vi vil begejstres af branchen, men laver undersøgende journalistik, når der er noget at bore i. Vi er uafhængige af politiske, organisatoriske og økonomiske interesser. Vi er fair og kritiske.

Redaktionelt er vi ca. 90 journalister og redaktører, der arbejder på tværs af de mange brancher. Vi dækker den løbende nyhedsstrøm, laver dybdegående brancheanalyser, portrætter, m.m. – altid med fokus på at levere indhold af høj faglig kvalitet til vores læsere, der er faglige eksperter inden for de brancher, de er beskæftiget i.

Nordiske Medier er totalt ca. 200 medarbejdere med base i København, Aalborg, Oslo, Stockholm og Helsingborg. Vi har en samlet omsætning på over 200 mio kr. og er en solid virksomhed med en god økonomi.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus, der med rødder, der går mere end 250 år tilbage i tiden, er en af de centrale aktører i den danske mediebranche.

 

AnsatteJesper Hansen, adm. direktør
Jesper har været CEO for Nordiske Medier siden 2019. Før det var han blandt andet på Egmont i knap otte år samt fire år hos Jyllands-Posten. Udover at være CEO for Nordiske Medier sidder Jesper Hansen også i koncernledelsen i Det Nordjyske Mediehus.

Søren Dietrichsen, ansv. chefredaktør
Søren har været hos Nordiske Medier i knap tre år. Først som journalist og digital chef og siden november 2021 som ansvarshavende chefredaktør. Han har tidligere været digital redaktør på både TV2 og Berlingske.
Caspar Birk, redaktionschef
Caspar har været hos Nordiske Medier siden oktober 2021. Han har i en lang årrække været undersøgende journalist hos Nordjyske.
Søren Kjær, journalist
Søren er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2021. Har været ansat i Nordiske Medier siden 2021.
Anders Svensmark Sørensen, analytiker
Anders har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet i økonomistyring. Han har været ansat hos Nordiske Medier siden 2017.
Ritu Søndergård Frandsen, UX designer
Ritu har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet i interaktive digitale medier. Hun har været ansat hos Nordiske Medier siden 2020.

 

 

Nordiske Medier annoncering og produkter

Ønsker du at annoncere i en af vores mange medier, har vi flere muligheder at vælge mellem. Du kan se alle vores annonceringsmuligheder og produkter lige her.

Ønsker du at kontakte en medierådgiver med det samme, kan der skrives til  salg@nordiskemedier.dk

Send til en kollega

0.016