23948sdkhjf

Løfteudstyr fra Fyns Kran Udstyr

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Fyns Kran Udstyr har en stor viden indenfor løfteudstyr, og har mere end 60 års erfaring med et bredt produktsortiment med +10.000 varenumre. Løfteudstyr fra Fyns Kran Udstyr bruges oftest på industrielle arbejdspladser for både at sikre arbejdssikkerheden, og for at gøre jobbet lettere for jeres medarbejdere. Serviceeftersyn Derudover gør vi meget i at sikre at jeres løfteudstyr forbliver sikkert, og derfor tilbyder Fyns Kran Udstyr serviceeftersyn af jeres løfteudstyr mindst én gang hver 12 måned så sikkerheden opretholdes, og potentielle arbejdsulykker undgås ved at styrke jeres arbejdsmiljø. Serviceeftersynene vil selvfølgelig blive aftalt i god tid, og Fyns Kran Udstyr vil kontakte jer om en dato.

Er du træt af at serviceeftersynet skal være i papirsform?

Frygt ej – Fyns Kran Udstyr har deres helt egen app ved navn EasyCert, som gør dit overblik over alle eftersyn er yderst nemt at tilgå hurtigt og nemt. EasyCert fås både til Android & Apple, og fungerer ved at hver eneste gang et serviceeftersyn er blevet færdiggjort af vores tekniker vil det blive opdateret i jeres bruger på EasyCert. Det er meget simpelt at til gå, og kræver enten indtastning af et nummer eller et scan med mobilen af en QR-kode der vil blive påsat på løfteudstyret. Dermed slipper man for at skulle have overblik over alle serviceeftersyn i papirsform eller gemme diverse emails, fordi alt vil blive samlet i EasyCert kort efter.

Kundetilpassede løsninger

Fyns Kran Udstyr er udstyret med deres helt egen systue samt riggerværksted med beliggenhed i Danmark, og derfor er det en mulighed for kundetilpassede løsninger der løser ethvert behov indenfor løfteudstyr. Der er også mulighed for at både leje og købe produkterne hos Fyns Kran Udstyr. Endvidere har Fyns Kran Udstyr et showroom så hvis der skulle være nogen tvivl om hvordan produkterne håndteres/fungerer i praksis så er der altid mulighed for en spændende dag i deres showroom.

Er det hele uoverskueligt for dig?

Personalet hos Fyns Kran Udstyr står med åbne arme for at dele ud af deres ekspertise som altid er klar til at give en knivskarp service samt vejledning, og gøre dig klogere på den bedste løsning til dit behov når det det glæder både løfteudstyr / løftegrej. Giv os endelig et kald på 7015 2015 eller send os en email på fku@fku.dk de elsker nemlig at hjælpe og rådgive!

Fakta om Fyns Kran Udstyr A/S

Adresse
Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70152015

Fax: +45 70152016

CVR nummer: DK28109539

P nummer: 1002961547

Ansatte: 100

Kontaktpersoner

Nikolaj Lolk Fuglsang

Send til en kollega

0.062