23948sdkhjf

Træfiberisolering fra Isodan

Tilbage til virksomhedsprofilen.

En løsning med bæredygtigt sigte


Isodan træfiberisolering kan anvendes både i vægge, loft og gulvkonstruktioner samt som fritliggende isolering på vandrette, buede eller svagt skrånende områder mellem spær og bjælker.

Hver af disse celluloseholdige fibre har alle træets fordele i koncentreret form: Holdbarhed, stabilitet og gode isoleringsegenskaber.

Det er lige meget, om det er til nybygninger, gamle huse, bindingsværk, træbygninger – Isodan træfiberisolering er en økonomisk fornuftig løsning og et bidrag til et mere bæredygtigt byggeri.

Fokus på bæredygtig isolering


Ved køb af ISODAN træfiberisolering kan du tilbyde dine kunder et isoleringsprodukt, hvor der både er optimale isoleringsegenskaber og et målrettet fokus på bæredygtighed. Samtidig er ISODAN træfiber din garanti for et godt arbejdsmiljø uden kløe og hudirritation.

Træfiber kaldes også træuld, men begge betegnelser dækker over det samme materiale. Det varierer blot mellem producenterne hvorvidt de bruger navnet træfiber eller træuld.

ISODAN træfiber kan blæses ind i alle de hulrum der skal isoleres. Her skal der ikke skæres til og sørges for besværlig tilpasning.

Det kraftige pres fra indblæsningsmaskinen sikrer at hele isolationsområdet er tæt pakket med isolering. Man får dermed en homogen og tæt isolering - selv i meget komplicerede konstruktioner med mange hulrum, rør, ledninger mm.

Læs mere om træfiber

her.

Se en video med træfiberisolering

her.

Fakta om Isodan ApS

Adresse
Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby

Region
Danmark
Sjælland
Lolland Kommune

Telefon: +45 54609006

CVR nummer: DK35211373

P nummer: 1018389793

Ansatte: 4

Kontaktpersoner

Isabel Hollesen
Stilling: Marketing
Direkte telefon: +45 4940 0902
Steen E. Damkjær
Stilling: Salg og marketing
Direkte telefon: +45 49403797
Søren Wilson Bendix
Stilling: Salg
Direkte telefon: +45 3177 4009

Send til en kollega

0.062