23948sdkhjf

Nye millioner ruller ind: Investorer bliver flere og flere til stadionprojekt

Ejerkredsen i det stadionselskab, som skal finansiere den største del af om- og tilbygningen af Kolding Stadion, er nu udvidet til 24

Interessen for at bidrage økonomisk til om- og tilbygningen af Kolding Stadion vokser. 

I marts kom det frem, at 20 lokale erhvervsfolk samlet har postet 35 mio. kr. i Kolding Stadion Tribune ApS, som skal stå for at finansiere en stor del af opgraderingen til et bynært superligastadion. 

Og nu har fire øvrige erhvervsfolk meldt sig på banen og bliver en del ejerkredsen af stadionselskabet. De kommer samlet med fem mio. kr., skriver JydskeVestkysten

Ifølge det lokale medie er en af de nye investorer stifter og ejer af Autocentralen, Knud Majgaard Jensen. Netop Autocentralen forlænger desuden sit sponsorat af fodboldklubben, og stadions officielle navn vil dermed fortsat og indtil udgangen af 2025 være Autocentralen Park.

De øvrige nye investorer udgøres af Jan Dalsgaard, ægteparret Jørgen Rask Thomsen og Susan Dalsgaard Thomsen samt Anders Eriksen, Jens Arnhoff Eriksen og Søren Thorup Eriksen. 

- Det giver en større sikkerhed og en god mavefornemmelse, at der kommer flere investorer til, for det er et stort projekt, vi har gang i, og jo flere skuldre, der er til at bære, jo bedre - for eksempel i tilfælde at at tingene skulle blive dyrere, siger Claus Holm-Søberg, formand for Kolding IF Fodbold ApS og Kolding Stadion Tribune ApS, til JydskeVestkysten.

Ifølge Projektagenten - Licitationen og Building Supplys søsterportal til overvågning af udbud - forventes den samlede anlægssum for om- og udbygningen af stadion at udgøre 106 mio. kr. Heraf finansierer Kolding Kommune 33,5 mio. kr., mens Kolding Stadion Tribune ApS skal stå for den resterende del.

Jorton er valgt som totalentreprenør.

I sin helhed er Koldings stadionprojekt opdelt i etaper, der i sidste ende skal munde ud i et superligastadion med plads til 10.000 tilskuere.

Artiklen er en del af temaet Kultur.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312