23948sdkhjf

Svane Køkkenet åbner tre butikker i Norge, og der er flere på vej

Svane Køkkenet sætter nu turbo på ekspansionen i Norge, hvor det danske køkkenbrand inden for to til tre år forventer at fordoble antallet af butikker. Tre butikker på stribe er planlagt til at åbne i efteråret – i Arendal, Oslo og den gamle danske by, Fredrikstad.

- Vi har netop indgået aftale med to dygtige nordmænd, der begge kommer fra byggebranchen, om at forhandle Svane Køkkenet i Fredrikstad. Dermed får vi dækket et strategisk vigtigt område med høj byggeaktivitet indenfor nybyggeri og renovering.

Det siger country manager Glenn Andresen, der er ansvarlig for den planlagte vækst i Norge. Trods corona-krisen har det norske køkkenmarked været nogenlunde stabilt, og lysten til at blive forhandlere for det dansk producerede designkøkken er stor.

I 2020 åbnede Svane Køkkenet forretning nummer 9 og 10 i henholdsvis Ålesund og Kristiansand. I efteråret 2021 føjes endnu tre butikker til kæden. En butik er på vej i Arendal, i Oslo planlægges åbningen af en flagshipstore og en tredje etableres i den norske by, som blev grundlagt af Frederik 2. i 1567.

Drengedrømmen opfyldes

De tre butikker forventes at åbne i løbet af efteråret/vinteren 2021. Målet er at udvide kæden til 18-20 norske butikker:

- Det norske marked rummer et stort potentiale for Svane Køkkenet, og vi ønsker at højne kendskabet til vores brand hos nordmændene, siger kædechef Michael Oversø.

Det er to ungdomsvenner, Morten Grønbech og Tomas Gerhardsen, der i Fredrikstad opfylder en fælles drengedrøm om at etablere forretning sammen. De kommer med hver deres kompetencer inden for byggebranchen og har tillige begge  et stort netværk.

Alle butikker indrettes som konceptbutikker med de nyeste designs og features inden for køkken, bad og opbevaring. For at sikre et fælles udtryk står kædens design- og konceptansvarlige, arkitekt, MAA Rolf Birk for at slå stregerne og skabe oplevelser og stemning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Forskere vil styrke borgernes indflydelse på den grønne energiomstilling
Aftaler om tre nye brintanlæg og infrastruktur skal realisere Finlands fremtidige brintøkonomi
ITD beder transportministeren tage affære: Det er ren chikane
Vismænd: Choktal for km-afgift og sukkerknald til diesel
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078