23948sdkhjf

Kohsel på EOT: Vi tror, folk har brug for at komme ud

EOT-messen i Herning er på trapperne, og hos den danske producent af induktive komponenter, Kohsel, ser man frem til at komme ud på de bonede messegulve igen. Det er virksomhedens første messe, siden corona kom og lagde satte en stopper for det hele.

- Som dansk elektronikproducent synes jeg, det er vigtigt, at vi bakker op om messen. Vi fornemmer et ønske om at komme ud, så jeg tror, der kommer mange. Folk trænger til at komme ud, siger Morten Kohsel, der er direktør i Kohsel.

Han forklarer, at mange virksomheder har henvendt sig til Kohsel forud for messen for at booke et møde med dem i løbet af messen, og at det er derfor, han fornemmer bred opbakning til arrangementet i Herning.

Lærte noget af corona

Kohsel ligger i Hørning ved Aarhus og producerer induktive komponenter til industrien.

Nye designforslag og materialeforslag, som virksomheden har med på EOT-messen.

- Vi har lært noget af corona, så derfor bærer det også præg af det, vi har med på messen. Vi kan kostoptimere på kundernes supply chain, og vi kan hjælpe kunderne med at gardere sig mod stigende råvarepriser og lange leveringstider, siger han.

Ny online strategi

Kohsel måtte som så mange andre virksomheder skifte strategi under corona hvad angår netværks- og kundemøder.

- Da coronaen kom implementerede vi til en ny online strategi, som vi holder fast i her efter corona. Det betyder blandt andet, at salgsmøder med nye kunder foregår online. Vi har kun oplevet det som positivt med den nye strategi, og derfor har vi faktisk ikke oplevet nedgang under corona. Tværtimod, siger Morten Kohsel.

Han fortsætter:

- Det online møde er billigere og har andre fordele, men man har brug for den fysiske kontakt. Messer og de fysiske besøg kan ikke erstattes af en digital pendant, men måske kan halvdelen af de fysiske fremmøder klares digitalt, siger Morten Kohsel.

Men messen består stadig som koncept, spår han.

- Vi tror ikke på, at verden bliver den samme som før corona. Så messerne bliver et supplement, et godt supplement endda, til de online møder og aktiviteter, siger Morten Kohsel.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203