23948sdkhjf

Halvvejs med 86 boliger i Holbæks nye have – mere end 900 på vej

Toppen er nået på de første af 1000 planlagte boliger i Holbæks nye, store boligområde, Holbæk Have, som projektudvikler FB Gruppen opfører. Den første ejendom med 86 lejelejligheder, som PKA står bag, har netop fejret rejsegilde. Ejendommen er en del af området med de første 450 boliger. 

Projektets mangfoldighed med blandede boliger og grøn profil var omdrejningspunktet for talerne ved rejsegildet, hvor blandt andre borgmester i Holbæk, Christina Krzyrosiak (S), næstformand i PKA, Grete Christensen og adm. direktør for FB Gruppen, Hans-Bo Hyldig, holdt taler.

Fakta: Holbæk Have

  • FB Gruppen er projektudvikler på Holbæk Have - en grøn bydel med op mod 1.000 boliger de næste fem - 10 år.
  • Holbæk Haves første etape består af 225 lejeboliger, 176 ejer- og andelsboliger og 52 ejerrækkehuse.

– I sommeren 2022 vil der være liv og grønne områder lige her. Og det bliver fantastisk, når det grå beton erstattes af grønne områder og mursten, som kan holde de næste mange 100 år, sagde Hans-Bo Hyldig ifølge en pressemeddelelse.

Prisvindende erfaringer fra Valby til Holbæk 

I 2020 vandt FB Gruppen A/S Developerprisen for transformeringen af det historiske Grønttorvet i Valby, hvor 3.000 blandede boliger i disse år skyder op omkring en stor park.

Udvikleren tager erfaringerne med sig til Holbæk Have. Ud over en vision om, at det skal være et boligområde for alle generationer og beboertyper, bliver der også lagt vægt på at sikre fællesarealer, hvor byggeriet bliver sammenlignet med at bo midt i en park. 

I sommeren 2022 står de første 86 lejelejligheder klar til indflytning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125