23948sdkhjf

CNC Onsite udvider ejerkredsen

Med virkning fra 1. oktober 2021 overtager Søren Schmidt Kellenberger en tredjedel af aktierne i CNC Onsite.

Selskabet vil herefter være ejet af Hans Løvlund Toft, Søren Schmidt Kellenberger og Aage Dam med en tredjedel del til hver.

I forbindelse med salget forhøjes egenkapitalen i CNC Onsite væsentlig.

Samtidigt indtræder Søren Schmidt Kellenberger i den daglige drift som salgsdirektør. Han har de senest to år siddet i bestyrelsen hos CNC Onsite og har derved indgående kendskab til virksomheden.

Søren Schmidt Kellenberger har i mange år arbejdet og været medejer af ingeniørvirksomheden R&D, som i 2019 blev solgt til amerikanske MTS Group.

- Vi ser rigtig meget frem til at få Søren ind i ejerkredsen og ikke mindst få ham med på holdet i driften. CNC Onsite har brugt de sidste år på at udvikle nogle unikke reparationsløsninger, som vi nu for alvor skal have implementeret hos kunderne globalt. Vi har hidtil været meget reaktive i vores salgsproces, og dette skal Søren hjælpe os med at ændre til at vi skal være mere proaktive, udtaler Aage Dam, og fortsætter:

- Vindmølleindustrien er globalt i vækst, og vi ser, at der både i prototype-, produktions- og servicefasen er behov for virksomheder, som kan tilbyde onsite maskinbearbejdning med høj præcision. CNC Onsite har i dag specialudviklede maskiner og løsninger, som betyder, at vi bliver anvendt globalt. Dette ønsker vi at udvide endnu mere med en kombination af egen tilstedeværelse og samarbejde med andre virksomheder i de geografiske områder, hvor der er kraftig vækst i opsætning af vindmøller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094