23948sdkhjf

Hun er Pihl-koncernens nye kassemester

Pihl-koncernen bygger videre på den nye koncernstruktur og samler flere kompetencer i Pihl Holding. Nu styrker entreprenørkoncernen således det finansielle område med ansættelsen af Charlotte Dreyer som ny økonomidirektør (CFO ) i Pihl Holding.

Hun får ansvaret for selskabets økonomifunktion, administration og IT. Herudover vil Charlotte Dreyer, sammen med den øvrige koncernledelse, deltage i forretnings- og strategiudvikling i koncernen.

Charlotte Dreyer kommer fra en stilling som CFO i advokatselskabet Gorrissen Federspiel og har flere års finansiel erfaring fra ingeniørvirksomheden NNE.

Fakta: Pihl Koncernen

Pihl Koncernen består af de tre selskaber LM Byg A/S, Pihl & Søn A/S og BNS A/S, som alle har hvert sit kompetenceområde.

Koncernen er etableret til at kunne håndtere såvel store som små entrepriser af enhver art inden for nybyggeri og renovering.

Pihl & Søn A/S’ spidskompetencer ligger indenfor styringsentrepriser, mens LM Byg A/S tager sig af råhus byggeri og BNS A/S af styringsentrepriser indenfor nybyggeri og renovering.

Koncernen har en omsætning i niveau 1,7 mia., og der er ansat 170 funktionærer, samt specialiserede betonarbejdere.

Bestyrelsesformand Jesper Koefoed peger i en pressemeddelelse om ansættelsen på, at den nye direktør har det rette mix af faglige og menneskelige kompetencer.

- Charlotte Dreyer er vores næste vigtige spiller på holdet og vil medvirke til at løfte koncernen, som helhed, samt udvikle os markant inden for økonomi/administration, strategi og digitalisering, siger Jesper Koefoed.

Målet er at løfte den fælles vision

Charlotte Dreyer træder samtidig ind i direktionen for Pihl Holding A/S samt direktionen i Pihl & Søn A/S. Endvidere vil hun indgå i koncernledelsen samt indgå i bestyrelserne for henholdsvis LM Byg A/S og BNS A/S.

Hun kommer således ind i en virksomhed, som netop har gennemgået en større omstrukturering, der sigter mod at imødekomme markedets udvikling og koncernens ambitioner. 

- Det er afgørende for mig at være en del af en virksomhed, som vil være på forkant med udviklingen – uanset om den beskæftiger sig med pharma, teknologi eller byggeri. En sammenhængende vision for virksomheden er afgørende for succes, og jeg ser frem til at bidrage til at løfte koncernens klare visioner om at være én af Danmarks førende entreprenørkoncerner, siger Charlotte Dreyer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063