23948sdkhjf

Pihl Koncernens hyrer bæredygtighedschef med fortid hos Norconsult og MT Højgaard

Ninette Mahler Alto bliver ny bæredygtighedschef i Pihl Koncernen, hvor hun skal fortsætte gennemførslen af koncernens bæredygtighedsstrategi. 

Hun kommer fra en stilling som markedschef for bæredygtighed hos Norconsult, og før det var Ninette Mahler teknisk direktør for bæredygtighed hos MT Højgaard.

CV: Ninette Mahler Alto

  • Ninette Mahler Alto kommer fra en stilling som markedschef for bæredygtighed hos Norconsult
  • Før Norconsult var Ninette Alto teknisk direktør for bæredygtighed og CSR hos MT Højgaard i syv år
  • Tidligere bestyrelsesmedlem i Green Building Council Denmark
  • Tidligere kvalitetschef for forretningsoptimering i DS Certificering A/S
  • Medstifter af bygcirkulaert.dk

– Der er et stort uforløst potentiale i byggebranchen for at styrke den grønne innovation, og det er en hjørnesten i vores strategi at være på forkant med bæredygtige løsninger i byggeriet, siger Hans Anker Nielsen, adm. direktør for Pihl Koncernen, der består af entreprenørselskaberne LM Byg, Pihl & Søn og BNS, i en pressemeddelelse.

Klimavenlig innovation 

Med mange års erfaring i byggebranchen har Ninette Mahler Alto i de sidste 10 år haft særlig fokus på bæredygtighed, hvor hun blandt andet har udviklet bæredygtighedsstrategier, certificeringer og koncepter for genanvendelse. Hun har desuden praktisk erfaring fra adskillige certificerede byggerier og er én af initiativtagerne bag platformen bygcirkulaert.dk. 

– Det bliver min opgave at sikre, at klimavenlig innovation bliver integreret i alle processer – både gennem certificeringer, men bestemt også gennem Best Practice ude på byggepladserne. Jeg tror på en holistisk tilgang til bæredygtighed, hvor en gennemtænkt byggeproces har stor betydning for spild og CO2-aftryk, siger Ninette Mahler Alto, der tidligere har siddet i bestyrelsen i Green Building Council Denmark. 

– En vigtig opgave bliver desuden at klæde vores nøglemedarbejdere på til at rådgive kunderne på bedste vis, tilføjer hun.

Ninette Mahler Alto er tiltrådt den nyoprettede stilling, som bæredygtighedschef i Pihl Koncernen den 1. marts 2022.

Kort om Pihl Koncernen

Pihl Koncernen, består af moderkoncernselskabet Pihl Holdings A/S og de tre datterselskaber; LM Byg A/S, Pihl & Søn A/S og BNS A/S. 

I regnskabsåret 2020/21 har Pihl koncernen haft en omsætning på 1,7 mia. kr. Der er ansat 170 funktionærer i koncernen, som også beskæftiger over 150 specialiserede betonarbejdere.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094