23948sdkhjf

CG Jensen sender alle division i felten på 677 boliger stort projekt

På Frederiksberg har CG Jensen påbegyndt råhusarbejderne på 677 boliger, som fremover skal udgøre Rolighedsvej Bycampus. 

De 677 boliger er fordelt på 519 studieboliger og 158 forsker- og iværksætterboliger, samlet med et boligareal på mere end 20.000 kvm. Dertil kommer godt 900 kvm erhverv i stueplan. 

– Det er en stor og spændende opgave, vi har taget hul på. Vi har på nuværende tidspunkt sat spuns og gravet ud til størstedelen af byggegruben, fortæller divisionschef i Beton Arcon, Morten Andersen, i en meddelelse fra CG Jensen. 

Alle mand på dæk 

Alle CG Jensens divisioner – fra Beton, Byggeri, Stål og Ramning til Forsyning, Jord, Kloak & Gartner- bidrager til projektet. 

Herudover samarbejder man også med grundvandseksperterne fra CG Jensens søsterselskab Hölscher Jensen. 

Det store campus-område kommer også til at rumme idrætshal, skole og et grønt område. 

Etapevis afrunding frem til 2024

Nrep er bygherre på det nye campusområde på Frederiksberg, som omkranses af Rolighedsvej, Bülowsvej, Åboulevarden og Den Grønne Sti. 

Boligbebyggelsen er tegnet af arkitekterne Effekt og kommer til at fremstå med afrundede hjørner og tagterrasser. Et hævet gårdmiljø, hvorunder der etableres P-kælder, kommer til at binde hele boligbebyggelsen sammen. 

Den første etape af Rolighedsvej Bycampus skal afleveres i august 2023, mens det samlede projekt forventes at stå færdigt i 2024.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111