23948sdkhjf

5E Byg bygger AP Pensions tredje friplejehjem

Når totalentreprenøren 5E Byg mandag den 6. september sammen med AP Ejendomme tager første spadestik til Strandhøjens Friplejehjem i Nyborg, bliver der sat gang i et byggeri med 67 svanemærkede friplejeboliger, som AP Pension bliver ejer af. Det bliver samtidig opførelsen af det tredje friplejehjem for AP Pension. 

Ligesom ved de to øvrige friplejehjem, i henholdsvis Nørager og Horsens, kommer Danske Diakonhjem til at stå for den daglige drift. Det skriver AP Pension i en pressemeddelelse. 

– Ligesom vores kommende friplejehjem i Horsens bliver Strandhøjens Friplejehjem også certificeret med Svanemærket, hvilket blandt andet giver et godt indeklima, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, der forventer, at friplejehjemmet kan tages i brug i løbet af efteråret 2022. 

Strandhøjens Friplejehjem er tegnet af Erik arkitekter.

De kommende beboere kommer - som navnet antyder - til at bo ved Strandhøjen i Nyborg, hvor stranden møder Storebælt. De 67 friplejeboliger bliver fra to-tre værelser store. Friplejehjemmet er fordelt på fire etager på et samlet areal på 6.115 kvm.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094