23948sdkhjf

Erik Arkitekter overtager specialiseret tegnestue i København

Københavnske Langvad A/S Arkitekter bliver del af Erik Arkitekter, oplyser parterne på LinkedIn uden at komme nærmere en købssum.

”Virksomhederne har allerede en fælles rammeaftale om bygherrerådgivning på DTU, og det er en naturlig forlængelse af dette samarbejde, at man har taget beslutningen om at gå sammen,” fremgår det i opslaget.

Langvad har specialiseret sig inden for opførelse og indretning af laboratorier for kunder som H. Lundbeck, Novozymes, Chr. Hansen, Hempel, Rockwool, Statens Serum Institut og DTU Science Park. Desuden har Langvad udført opgaver for KU og BYGST på blandt andet KU Life, KU Geogenetik og Risø samt DTU på Lyngby Campus.

Arkitekt Jesper Langvad, eneejer af Langvad Arkitekter siden 2017 og søn af firmaets nu afdøde medstifter Jørn Langvad, startede den 1. august som markedschef for Life science hos Erik Arkitekter i København.

I sit nye job kan Jesper Langvad nu trække på specialistviden om fremtidens arbejdsplads, sundhedsbyggeri og en hel række af bæredygtige specialister.

Langvad Arkitekter havde i 2020/21 og 2019/20, hvor de seneste offentliggjorte årsrapporter er fra, et samlet underskud før skat på cirka 800.000 kr.

Covid-19 ramte firmaet økonomisk i efteråret 2020 og foråret 2021, fremgår det i årsrapporten, med henvisning til, at flere projekter blev stoppet og udskudt.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094