23948sdkhjf

Rolf og Ritter fejrer Lemvigh-Müllers 175-års jubilæum

Siden 1846 har Lemvigh-Müller holdt hjulene i gang. Det bliver markeret med jubilæumscykelløbet ”Tour de Lemvigh-Müller” i Randers, Kolding, Odense og Herlev. Det er de fire danske byer, hvor stål- og teknikgrossistens største lokationer ligger.

Den 7. september blev touren skudt i gang i Randers for 110 deltagere. I alt deltager 445 lokale medarbejdere, kunder og leverandører i touren:

- Det er ikke en solopræstation at fylde 175 år. Derfor markerer vi vores jubilæum med et cykelløb for vores kunder, leverandører og medarbejdere, som i stærkt samarbejde har drevet Lemvigh-Müller frem til den position, vi har i dag, som landets største stål- og teknikgrossist, siger CFO Christian Søgaard-Christensen fra direktionen i Lemvigh-Müller.

Trækker på erfaring – og data

Startpositionen var en hørkrambutik på Kultorvet i København, hvor der blev solgt varer som sild, kul, jern og salt. I dag tæller sortimentet end 350.000 varenumre indenfor stål, el, vvs, værktøj, arbejdstøj, værnemidler med videre, som kan købes online eller i 23 håndværkerbutikker – og leveres gennem skræddersyede logistikkoncepter.

- For Lemvigh-Müller har det altid handlet om at levere det, kunderne efterspørger, men samtidig være på forkant med deres fremtidige behov. Det er kun blevet endnu mere afgørende i dag, hvor verden forandrer sig i rasende tempo. Ud over at vi kan trække på vores lange erfaring, er vi i gang med at digitalisere vores forretning, så vi også kan bruge data til at forudsige kundernes fremtidige adfærd, siger kommerciel direktør Christian Herbert fra direktionen i Lemvigh-Müller.

Rolf og Ritter giver gode råd

Deltagerne i Tour De Lemvigh-Müller kan vælge mellem to landevejsruter på henholdsvis 80-100 kilometer og 50-60 kilometer samt en mountainbikerute på 30-40 kilometer. De kendte cykelprofiler Rolf Sørensen og Dennis Ritter giver gode råd og tips til ruterne, inden løbet bliver skudt i gang. De kører også med på landevejsstrækningerne og står for præmieoverrækkelsen efter løbet.

Tour de Lemvigh-Müller kommer til Kolding 9. september, Odense 14. september og Herlev 16. september. I Odense og Herlev er Rolf Sørensen flankeret af Chris Anker Sørensen i stedet for Dennis Ritter.

Artiklen er en del af temaet Kultur.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109