23948sdkhjf

Stigende elpriser giver millionregning hos Hydro Precision Tubing

Det seneste år er elprisen steget markant, og det mærker man hos Hydro Precision Tubing i Tønder, der er en af de danske industrivirksomheder, der bruger rigtig meget el. Det skriver JydskeVestkysten.

Tønder-virksomheden kalkulerer med en ekstraregning på 8 millioner kroner i år.

Virksomheden arbejder ikke med fastprisaftaler på sit elforbrug, og må derfor æde den ekstraregning, der kommer. Administrerende direktør Tommy Seeberg betegner stigningerne som "dramatiske" og "uden sidestykke".

- Det er et stort indhug i vores indtjening, for vi har lavet kontrakter med vores kunder for i år. Derfor kan vi ikke bare lige gå ud og hæve priserne tilsvarende, før vi næste år igen kommer i kontraktforhandlinger, siger Tommy Seeberg til JydskeVestkysten.

Han forventer dog at kunne sætte priserne på virksomhedens produkter op med 5-10 procent næste år. Det skal udover de stigende elpriser og godtgøre stigende råvarepriser.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/s%C3%B8nderjysk-virksomhed-taber-over-otte-millioner-p%C3%A5-grund-af-t%C3%A5rnh%C3%B8je-el-priser-regningen-lander-helt-sikkert-hos-kunderne

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204