23948sdkhjf

Circle K fik godt år trods corona efter sats på convenience

Circle K kom ud af 2020/2021-regnskabsåret med et resultat på 461 mio. kr. efter skat. Det kan umiddelbart virke en smule underligt, når mange har arbejdet hjemme og dermed ikke skullet tanke bilen op i samme grad som normalt.

Men hos Circle K er forklaringen ret åbenlys, og det er, at man har satset stort på butikkerne ved tankstationerne.

- Flere års investeringer i nye butikskoncepter med fokus på frisk mad og god kaffe har også spillet en rolle i det flotte resultat, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Det tegnede ellers til et skidt år, da der i kraft af nedlukningerne var udsigt til en mindre kundestrøm end normalt - både på brændstof-, men også på butiksdelen.

De bekymringer blev gjort til skamme, idet resultatet på 461 mio. kr. var en markant fremgang fra 143 mio. kr. året før.

- Det har været et turbulent og hårdt år for mange, men trods nedlukning og restriktioner kan vi alligevel præsentere et flot resultat. Det kan tilskrives flere ting, men ikke mindst vores gode holdånd og dedikerede medarbejdere, der har gjort en stor forskel, og trods pandemien holdt butikkerne åbne og serviceret vores kunder, lyder det fra adm. direktør Mette Uglebjerg i pressemeddelelsen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.237