23948sdkhjf

WSP samler Norden i ét

Den store rådgivende ingeniørvirksomhed WSP samler de nordiske lande til én region. 

Som øverst ansvarlig for den nye region er udnævnt Anna-Lena Öberg-Högsta, tidligere CEO i Golder, en global rådgivningsvirksomhed som WSP opkøbte i april sidste år. 

Det skriver selskabet, der Danmark hed Orbicon frem til den 30. september 2020, i en pressemeddelelse. 

Anna-Lena Öberg-Högsta har en ph.d. og er adjungeret professor i geoteknik. Hun har mere end 28 års erfaring fra miljø- og byggebranchen og over 20 års erfaring fra ledende internationale stillinger, senest som CEO for Europa og Mellemøsten i Golder Associates.

Kort om WSP

WSP er en global rådgivervirksomhed med 55.000 eksperter over hele verden. Der er over 6.000 medarbejdere i Norden, heraf 450 i Danmark, som arbejder med blandt andet infrastruktur, miljø, byggeri og klimatilpasning.

– Vores omverden forandres med høj fart, og det stiller krav til nye måder at arbejde på med digitale løsninger og fokus på klimadagsordenen, siger Anna-Lena Öberg-Högsta i pressemeddelelsen.

– Vi kommer til at investere i og fokusere på samarbejde på tværs for at styrke og udnytte eksisterende kompetencer samt tilføre nye kompetencer gennem organisk tilvækst og opkøb til fordel for vores kunder, uddyber den nye nordiske topchef og opridser samtidig en forventning om øget vækst og lønsomhed.

Anna-Lena Öberg-Högsta tiltrådte den nye stilling den 1. oktober. Magnus Meyer, som tidligere har været CEO for WSP i Norden og Europa, forlader virksomheden efter otte år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078