23948sdkhjf

Stor rådgiver ændrer organisationen - henter ny direktør på den anden side af jordkloden

For at øge fokus på kunder og marked og styrke felterne Transport og Infrastruktur har WSP Danmark fået ny struktur, så den ligner rådgiverselskabets globale organisation. Det sker for at udnytte selskabets internationale position på felterne i Danmark. 

Det skriver WSP i en pressemeddelelse.

I stedet for at være opdelt i de tre divisioner Miljø, Forsyning & Infrastruktur og Byggeri er de nu opdelt i Earth & Environment, Transport & Infrastructure og Property & Buildings.

– Det er langt nemmere at udvikle og samarbejde på tværs af landegrænser, når vi har en sammenlignelig opbygning i de forskellige lande. Vi kan trække på eksperter over hele verden, udvikle nye og innovative løsninger og på den måde være med til at løse de mange kommende infrastrukturprojekter til fordel for vores kunder i Danmark, siger adm. direktør Per Christensen i pressemeddelelsen.

Henter ny direktør på den anden side af jorden

Reorganiseringen betyder også, at der satses yderligere på infrastrukturområdet, hvor der er udarbejdet en vækstplan.

– Vi har store vækstambitioner, og jeg ser muligheder for at udvikle forretningen inden for områder som vej, bane, trafikplanlægning og havne og på sigt større anlægsprojekter som tunneller og broer, siger Per Christensen.

Til at drive vækstagendaen er Rasmus Walter ansat som direktør for Transport & Infrastructure (T&I). Han kommer direkte fra en stilling som Head of Bridges and civil structures i WSP New Zealand.

– Rasmus kommer med en ekspertise og en stor international erfaring, som passer perfekt til opgaven med at bygge vores T&I-division op i Danmark. Han har været involveret i projekter i Nordamerika, Philippinerne, Hong Kong og Australien og har derfor et stort globalt netværk og kender alle de bedste eksperter fra hele verden, siger Per Christensen.

Samler miljø og klima

Reorganiseringen betyder også, at miljø og klima samles i divisionen Earth & Environment under divisionsdirektør Lars Sloth. Hermed samler selskabet tværfaglighed omkring blandt andet byudviklingsprojekter, hvor man i højere grad tænker naturen ind i byerne i forbindelse med klimatilpasningsprojekter samt trivsel for de mennesker, der skal bo i byen.

– Opgaverne omkring klimatilpasning bliver mere komplekse og fordrer tværfagligt samarbejde. Det understøtter reorganiseringen også. Det bliver en stærk division, som helt sikkert vil sætte sit præg på løsningen af de mange udfordringer, vi står over for i fremtiden, siger Per Christensen.

Byggeridivisionen skifter blot navn til Property & Buildings og ligger fortsat under René Kræmer.

Nye direktørtitler

For at sætte endnu mere fokus på udvikling og innovation er Jacob Larsen udnævnt til forretningsudviklingsdirektør, hvor han skal have særligt fokus på bæredygtighed og digitale løsninger.

Jacob Larsen kommer fra en stilling som divisionsdirektør for Forsyning & Infrastruktur.

Tidligere international direktør Per Møller-Jensen bliver markedsdirektør i E&E-divisionen med fokus på internationale relationer og projekter.

Læs mere om: WSP
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281