23948sdkhjf

Kamstrup i nyt samarbejde: Nu varsles lækager på sms

Kamstrup og den internationale softwarevirksomhed Blue Idea har indgået et strategisk samarbejde, der skal få endnu mere ud af Kamstrups intelligente målere.

Blue Idea har udviklet en digital platform, der giver forsyningsselskaber mulighed for direkte og automatiseret kommunikation med forbrugerne. I kombination med Kamstrups intelligente vandmålere vil eventuelle lækager og brud, der registreres af måleren, automatisk udløse en SMS med den nødvendige information til den pågældende forbruger.

I første omgang har Kamstrup og Blue Idea sammen udviklet en løsning, der gør, at alarmer fra Kamstrups målere automatisk sendes til forbrugeren i takt med, at måleren aflæses. Derudover gør platformen det muligt at bestemme, hvilke typer beskeder, der skal sendes, og hvem på matriklen, der skal modtage beskeden.

Samarbejdet mellem Kamstrup og Blue Idea er et godt eksempel på, hvordan parter i branchen sammen kan bidrage med helt nye kompetencer til gavn for den danske vandsektor, lyder det fra Kamastrup.

- I vores arbejde med at digitalisere og automatisere vandforsyningen har vi en klar ambition om, at vores kunder skal have maksimal værdi ud af de løsninger, de køber fra Kamstrup. Det betyder, at vi skal være gode til at identificere og samarbejde med andre dygtige aktører både i og uden for branchen, understreger Mads Sckerl, Senior Vice President for Kamstrups vandforretning.