23948sdkhjf

Målerproducent investerer 300 millioner kroner i ny teknologi

Den danske målerproducent Kamstrup varsler fortsat store investeringer i innovation i de kommende år.

I 2021 investerede Kamstrup 13 procent af omsætningen i teknologisk udvikling. Det svarer i runde tal til 300 millioner kroner.

For at blive ved med at være på forkant med udviklingen vil man også i de kommende år investere massivt i ny teknologi og produktudvikling.

- Vi tror på fremtiden, vi tror på bæredygtighed, og vi tror på innovation. Derfor fortsætter vi med at investere en stor del af vores omsætning i innovation og nye teknologier, ikke kun i 2022, men i de kommende år, siger Kim Lehmann, CEO for Kamstrup.

Hos Kamstrup forventer man at kunne konvertere sine investeringer i teknologi til yderligere ekspansion og vækst i den nærmeste fremtid.

- Innovation inden for teknologi og produktudvikling vil fortsat drive Kamstrup og vores kunder frem i de kommende år. Med innovative partnerskaber i tæt samarbejde med nøglekunder og udvalgte teknologipartnere kan vi udvikle fremtidens bæredygtige løsninger, som kan gøre en positiv forskel over hele verden, lyder det fra topchefen.

Ordrebogen bugner

Kamstrup udvider i disse år sin internationale tilstedeværelse. I 2018 udgjorde Kamstrups salg uden for Danmark 58 procent af den samlede omsætning. I dag er 84 procent af Kamstrups omsætning uden for Danmark med en samlet eksport på to milliarder kroner.

Ordreindtaget steg i 2021 med godt en halv milliard set i forhold til året før til i alt 2,9 milliarder kroner. Det skete i et år, hvor virksomheden som mange andre kæmpede med både eftervirkningerne af corona-pandemien og massiv global komponentmangel.

- Vi står på kanten til markant vækst. Vi har en sund forretning, vores ordreindgang vokser, og vi gør vores bedste for at afhjælpe udfordringerne med komponentmangel, så vi kan levere til vores partnere og kunder, sagde Kim Lehmann i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078