23948sdkhjf

LM Byg-direktør om friske tal: "Rekordår"

LM Byg bygger videre på sidste års vækst og har netop afleveret et 2020/21-regnskab, der lever op til virksomhedens langsigtede mål. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Omsætningen lander på 569 mio. kr., et resultat før skat på 43,9 mio. kr. og en overskudsgrad (EBIT) på 7,8 pct. - et resultat der ifølge LM Bygs adm. direktør, Per Semmling er ”rekordår”. 

Pihl Koncernen, hvor LM Byg er blandt datterselskaberne, har netop offentliggjort årsregnskab, som viste et rekordresultat, og LM Bygs resultat bidrager derfor positivt til koncernens samlede fremgang. 

Fremover vil LM Byg fortsat have fokus på råhusbyggeri i egenproduktion, herunder også inden for træbyggeri og øvrige bæredygtige løsninger. 

Ikke set tilsvarende i årevis

Det forgangne regnskabsår har været både begivenhedsrigt specielt. Coronapandemien har præget året med prisstigninger på de mest brugte materialer og leveringsudfordringer, som ikke er set tilsvarende i mange år. At det alligevel lykkedes at opnå et meget tilfredsstillende resultat er en bedrift, Per Semmling tilskriver medarbejderne.

– Væksten og den flotte fremgang er opnået gennem en effektiv projekt- og risikohåndtering i alle projektfaser og er i høj grad båret af alle vores mange dygtige medarbejdere, som har ydet en meget flot arbejdsindsats og en hel særlig indsats under COV1D-19 pandemien, hvor det er lykkedes at have næsten fuld fremdrift på alle byggepladser, siger topchefen.

Et ben i tre konsortier  

LM Bygs målsætning er ifølge meddelelsen fortsat at være den bedste aktør inden for råhusbyggeri og vil have fokus på alle entrepriseformer, hvori der indgår råhusbyggeri.

Herudover vil LM Byg have fokus på hoved- og totalentrepriser inden for byggeri og infrastruktur. Enten i eget regi eller i konsortiesamarbejde med koncernens øvrige selskaber eller i regi med udvalgte samarbejdspartnere, herunder Pihlkonsortiet (med Pihl & Søn og M.J. Eriksson), BNS Konsortiet (med BNS) samt LM Byg konsortiet (med MJ Eriksson).

LM Byg A/S
Mio. kroner 2020/21
Nettoomsætning 569,3
Driftsresultat 44,3
Resultat før skat 44
Årets resultat 32,6
Egenkapital 125,5
Antal ansatte (gnsnit) 97
Regnskabet er afsluttet 30. juni 2021.