23948sdkhjf

Envidan på opkøb for anden gang i år: 21 nordmænd indlemmes i organsationen

Det norske rådgivende ingeniørfirma Arealtek AS, som i dag tilbyder rådgivning, planlægning og projektledelse indenfor vand-, vej og spildevandsområdet, bliver nu en del af Envidan.

Opkøbet af Arealtek skal særligt styrke EnviDans ingeniørydelser til vand- og spildevandssektoren i Norge, skriver Envidan i en pressemeddelelse. 

EnviDan, der har hovedkontor i Danmark, og flere kontorer i Danmark, Norge og Sverige, har den europæiske kapitalfond Waterland som medejer. Waterland ønsker med EnviDan som platform at skabe en markedsledende spiller på vandområdet i Noreuropa.

Derfor er CEO i EnviDan, Morten Fjerbæk, også meget begejstret for, at Arealtek nu bliver en del af EnviDan.

- Vi er allerede til stede i Norge, hvor EnviDan AS leverer et unikt selvkostværktøj, som hvert år bistår mere end 300 norske kommuner og affaldsaffaldsselskaber med at sikre rimelige og korrekte gebyrer til slutbrugerne, men vi har længe ønsket at styrke vores position på det norske marked indenfor ingeniørydelser, og der er vi sikre på, at vi i Arealtek har fundet netop det match, som bringer os videre, siger Morten Fjerbæk.

Det er anden gang i år at Envidan er på opkøb. I juli overtog Envidan det svenske VA Ingenjörerna (VAI), der er specialister i højteknologiske vandrensningsløsninger til kommuner og industrier i Sverige.

21 nye kollegaer

Arealtek er startet i 2009 af Morten Bjøntegaard, og er på 12 år gået fra 1 til 21 medarbejdere. De medarbejdere indlemmes nu i Envidan-koncernen, der tæller 320 ansatte.

Administrerende direktør hos Arealtek Morten Bjøntegaard glæder sig til det fremtidige samarbejde

- Vores profil indenfor arealplan og vandområdet passer rigtig godt til EnviDans ambitioner om at være stærke på netop dette felt, og vi har i processen oplevet EnviDan som en seriøs og kompetent køber, som har et ønske om at udvikle Arealtek sammen med vores dygtige medarbejdere, siger Morten Bjøntegaard.

Morten Bjøntegaard fortsætter som daglig leder af Arealtek.