23948sdkhjf

Erik og Wissenberg skal rådgive København om undervisningslokaler

To helt forskellige bygninger, den ene fra 1958 og den anden fra 1878, skal fremover være rammen om undervisning for voksne med funktionsnedsættelse og unge med særlige behov i København. 

Nu oplyser rådgiverfirmaet Wissenberg, at de i samarbejde med Erik Arkitekter som totalrådgiver og ZoffmannHolm Landskabsarkitekter, har vundet opgaven med at etablere de nye faciliteter til Københavns Kommunes Center for Specialundervisning for Voksne med underafdelingerne Voksen Specialundervisning og Særligt Tilrettelagt Undervisning. 

Voksen Specialundervisning skal flytte til ejendommen Ryparken 81 og Særligt Tilrettelagt Undervisning flytter ind i den gamle skole på Frankrigsgade 4. Projektet omfatter ombygning og tilbygning af ejendommene i forbindelse med flytning og samling af tilbuddene.

Da der er tale om undervisningslokaler til personer med forskellige former for funktionsnedsættelse og unge med særlige behov, vægter de pædagogiske overvejelser og tilgængelighedsaspekter særdeles tungt i udarbejdelsen af projektet, lyder det fra Wissenberg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078