23948sdkhjf

Rådmand dropper valgkamp og politik – ny direktør for boligforening med planer for 4 milliarder

Kristian Würtz, der i dag er rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, har sagt ja til at blive adm. direktør i Brabrand Boligforening. Det skriver boligforeningen, der håndterer godt 5.500 lejemål, i en pressemeddelelse.

I perioden 2014 - 2017 var Kristian Würtz rådmand for Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø, ligeosm han har siddet i bestyrelsen for Aarhus Letbane.

Som direktør for den aarhusianske boligforening skal Kristian Würtz sætte kursen for alle foreningens godt 160 medarbejdere og ledere. Derudover skal han sikre driften og videreudviklingen af foreningen samt opnå resultater i samarbejde med beboerdemokrati, ansatte og eksterne parter.

Renoverings- og udviklingsplaner til 4 milliarder

Der venter den kommende direktør mange større projekter i form af renoveringer, nybyggerier, gennemførelse af helhedsplaner og effektivisering af driften. Samlet set venter der udviklings- og renoveringsplaner til en værdi af fire mia. kr., som skal forvaltes over de næste ti år.

– Valget faldt også på Kristian, fordi han kender den almene boligsektor, om nogen har politisk tæft og står for de værdier, vi også har i boligforeningen, som vægter plads til mangfoldighed, fællesskaber og samarbejde, udtaler Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening, i pressemeddelelsen.

Ud over at være Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse har Kristian været rådmand for Magistratsafdelingen for Børn og Unge og rådmand for Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø. Derudover har Kristian i dag flere tillidshverv. Han er blandt andet medlem af Rådet for Socialt Udsatte og næstformand for Regionale Arbejdsmarkedsråd Østjylland.

Kristian Würtz tiltræder stillingen pr. 15. januar 2022.