23948sdkhjf

Q-Interline henter millioner på børsen

I oktober meddelte Tølløse-virksomheden Q-Interline, at man ville lade sig notere på First North-børsen.

Nu er ingeniørvirksomhedens udbudsproces tilendebragt og hos Q-Interline kan man konstatere, at der var stor interesse for at købe aktier i selskabet. I alt har 1.275 investorer ønsket at tegne aktier for 41,5 millioner kroner.

Målet i tegningsperioden, der sluttede fredag den 5. november 2021, var at hente mellem 20 og 25 millioner kroner, og dermed har Q-Interline oplevet en overtegning på 66 procent.

CEO Martin Roithner Henriksen udtaler:

- Med denne tillidserklæring fra vores investorer har vi nu fået tilført den nødvendige kapital, så vi kan realisere vores ambitiøse vækstplan om at udbrede vores high-tech analyseløsninger og services på eksisterende og nye markeder.

Han fortsætter:

- Det er med stor ydmyghed, at vi nu påtager os ansvaret for at få investorernes forventninger til vores virksomheds vækstrejse indfriet, og vi er i Q-Interline utroligt glade og stolte over den store interesse og tillid, investorerne viser os. Vi vil gøre vores yderste til at indfri de forventninger, som aktionærerne med rette har til os.

Første handelsdag med aktierne er tirsdag den 16. november.

Q-Interline udvikler højteknologiske analyseløsninger til optimering af proces- og produktkvalitet baseret på infrarød spektroskopi og korrekt prøveudtagning.

Virksomhedens teknologi giver mulighed for en hurtig analyse af fødevarer, hvor man på under 30 sekunder kan levere vigtige måleresultater til brug for kvalitetskontrol eller proceskontrol.

Virksomheden omsatte i 2020 for 19,4 millioner kroner og havde et underskud før skat på 2,5 millioner kroner. Eksportandelen udgjorde i 2020 cirka 60 procent, og andelen forventes øget væsentligt de kommende år.

De primære eksportmarkeder er Europa og Nordamerika, men Q-Interline har leveret analyseinstrumenter til talrige kunder på andre eksportmarkeder og har samlet leveret analyseinstrumenter i 39 lande. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11