23948sdkhjf

Entreprenør på plads til nyt butiksområde i Høje-Taastrup

Plantorama og Hesø Group har netop indgået en totalentreprenøraftale med NRE Denmark om etablering af et nyt stort butiks- og handelsområde på en 45.000 kvm grund i Høje-Taastrup, som lokalt er kendt som ’Vindmøllegrunden’.

Det skriver NRE i en pressemeddelelse.

Hele projektet omfatter et nyt Plantorama havecenter på 14.600 kvm, en Jem & fix butik på 1.050 kvm med en tilhørende 900 kvm varegård, en Burger King restaurant på 380 kvm, en Sunset Boulevard restaurant på 380 kvm samt slutteligt en Wash World. Projektet omfatter desuden et større parkeringsareal med cirka 500 parkeringspladser. 

NRE Denmark er valgt til at forestå både byggemodning samt den efterfølgende opførelse af de enkelte byggerier. Entreprenøren påbegynder snart jordarbejdet, og projektet er planlagt til at stå færdigt i foråret 2023.

Knytter sig til et større handelsområde

Hesø Group solgte tidligere på året en stor del af grunden til Plantorama, hvorefter parterne i fællesskab har stået for udviklingen af grunden.

Ejendomsudvikleren er både udvikler og bygherre på Jem & fix og fastfoodrestauranterne Burger King og Sunset Boulevard, der begge får deres egen drive-in, har set frem til den kommende byggestart.

- Det er et projekt, som vi har arbejdet på længe, og som vil skabe over 200 nye arbejdspladser og indkøbsmuligheder i Høje-Taastrup, udtaler Henrik Munk Thomsen, direktør hos Hesø Group, i pressemeddelelsen.

Grunden er placeret i et større og allerede eksisterende handelsområde med Danmarks største Ikea og shoppingcentret City 2 med over 72 butikker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Derfor endte historisk atombunker i Rold Skov
Brændselsceller kan blive endnu større
De fræser brændselscelle-værktøjer med my-præcision
Jysk elementproducent mere end tredobler sit overskud
Hollandsk rådgiver vinder millionkontrakt på ny trafikmodel
Ingeniør: Ikke nok at frabede sig hop på fantribune i Parken
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.094