23948sdkhjf

Færdiggøre første og bygger næste del af 150.000 kvm logistikcenter

Fase et af det 150.000 kvm store logistikcenter E20 Park Copenhagen i Solrød bliver nu afsluttet. Og firmaerne bag milliardprojektet, investeringsselskabet Aviva Investors og udviklingsselskabet Verdion, er klar med mange flere logistikkvadratmeter. 

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Inden for det næste halve år afsluttes byggeriet af mindre lagerenheder på et samlet areal af 12.000 kvm. De mindre lagerenheder står klar til sine lejere til april næste år og vil bestå af lagerplads og kontorer for op til fire virksomheder. 

150.000 kvm logistikcenter

Verdion og Aviva Investors præsnterede planerne for E20 Park Copenhagen med samlet 150.000 logistikkvadratmeter i Solrød tæt på E20-motorvejen i september sidste år.

Logistikparken skal etableres på et 38 ha store område ejet af Aviva Investors, mens Verdion står for udvikling af projektet. Planerne løber op i 1,48 mia. kr., lød det sidste år om logistikparkplanerne.

Aviva Investors og Verdion sætter også gang i opførslen af yderligere 37.000 kvm. Det nye byggeri skal sikre, at E20 Park Copenhagen kommer til at bestå af både mindre såvel som af store lagerhaller, som vil stå klar til indflytning i begyndelsen af 2023.

De kommende 37.000 kvm vil blive udviklet spekulativt og har 12,2 meters frihøjde, parkeringsplads og en 56 meter dyb indhegnet gård. Der kan lejes enheder fra 6.000 kvm og op.  

E20 Park Copenhagen har enheder designet til at opnå DGNB Gold-certificering. Omkring logistikparken etableres grønne områder, vandelementer og udendørs fritidsrum. Der vil desuden være cykelruter, som forbinde parken med nærliggende boligområder og offentlige transportforbindelser. 

Aviva Investors står bag finansieringen af byggeriet, mens Verdion varetager udviklingen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078