23948sdkhjf

Skal du på messe onsdag og torsdag? Sådan er de svenske corona-regler

Når den store plastmesse for hele Skandinavien - Plastteknik Nordic - i morgen onsdag den 1. december og på torsdag den 2. december slår dørene op, bliver det for de danske besøgende med en frisk reminder i bagagen om, at herhjemme i Danmark er vi begyndt at vise coronapas og gå med mundbind i blandt andet forretningslivet og hos frisøren igen.

I Sverige er tingene dog anderledes. Plastforum.dk har talt med projektleder for Easyfairs, Pernilla Hörnfeldt, der siger, at i Sverige følger man fortsat den svenske sundhedsstyrelses anbefalinger fra 1. juli 2021.

- I Sverige er "udstillingsvirksomhed" ikke omfattet af fremvisning af vaccinationsattester. Easyfairs har allerede opdaterede rutiner, Covid-19 certificeringer og arbejdsmetoder for at skabe trygge rammer for de besøgende. Og man skal ikke bære mundbind eller -værn og ej heller fremvise coronapas ved messebesøg i Sverige, siger Pernilla Hörnfeldt.

Messen åbner i morgen onsdag kl. 9.00. Adgang til messen er gratis for dig i branchen. Seminarerne på de åbne scener i udstillingshallen er også gratis, men vær opmærksom på, at nogle kurser og dybdegående seminarer kræver forhåndsregistrering og kan være gebyrpligtige.

Indrejserestriktioner for rejsende fra Norden (Danmark, Norge, Finland og Island) er 
fra og med den 31. maj fjernet. Det betyder, at du kan rejse frit ind i Sverige fra Danmark uden kravet om at skulle fremvise et negativt covid-test ved grænsen.

For nordiske statsborgere anbefales det at medbringe et gyldigt pas eller nationalt ID-kort ved indrejse til Sverige. I visse tilfælde gælder et gyldigt kørekort også som dokumentation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062