23948sdkhjf

Burgerbrødre slår til fire nye steder - og gør klar til franchise

Brødrene Simon og Morten Franck Jakobsen har fortsat fuld fart på udbygningen af deres burgerkæde med navnet The Burger Concept.

De gør nu klar til at åbne fire nye restauranter i Storkøbenhavn, og desuden er et nyt franchisekoncept på vej i burgerkæden, der vil åbne mindst 20 nye restauranter de næste par år.

Siden Simon og Morten Franck Jakobsen åbnede deres første restaurant i Aarhus-området i 2017, har de løbende udvidet konceptet til at omfatte nu 10 lokationer - otte i Jylland, én i Odense og én i Valby.

I løbet af de kommende fire måneder indtager de for alvor hovedstadsområdet med åbninger af fire The Burger Concept-restauranter i Ballerup, Herlev, Hvidovre og ved Nørreport Station i indre København, oplyser Simon Franck Jakobsen.

- Det er kun begyndelsen. Vi står over for en massiv ekspansion, og inden udgangen af 2023 forventer vi at åbne yderligere mindst 20 nye restauranter jævnt fordelt i de større byer over hele landet, siger Simon Franck Jakobsen.

Den nye restaurant ved Nørreport Station i København åbner i 350 kvadratmeter store lokaler og bliver dermed kædens største.

- Selv om man i København er vant til at betale en højere pris for en god burger, så ved vi fra vores restaurant i Valby, at vores kombination af kvalitet og "jyske" priser bliver taget imod med kyshånd. Derfor ser vi også lidt ekstra frem til at kunne åbne vores flagship store midt på Nørreport, siger Simon Franck Jakobsen.


Franchisetager for 500.000 kroner


I dag ejer brødrene selv alle kædens restauranter, men i løbet af foråret 2022 vil de åbne kædens første franchiserestaurant. Planen er, at det bliver den første af mange, og The Burger Concept har allerede antennerne ude efter potentielle og talentfulde franchisetagere.


– Vores restauranter er i forvejen i positiv drift fra dag et, så det er en god forretning, men vi er ikke i tvivl om, at ejerskab kan løfte driften yderligere. Derfor er vi på vej med et setup, hvor man lidt atypisk kun skal stille med i omegnen af en halv million kroner for at komme i gang, siger Simon Franck Jakobsen.


– Vi er ikke på udkig efter rigmænd, men derimod folk, der vil arbejde hårdt og har gåpåmod og vilje. Det skal være personligheden og egenskaberne, der er afgørende – ikke pengepungen, konstaterer han.


På jagt efter nye lokaler


Restauranterne i Ballerup og ved Nørreport forventes at åbne i henholdsvis december og februar, mens der i Herlev og Hvidovre planlægges åbninger inden udgangen af første kvartal.

Derudover har burgerbrødrene sat jagten ind på lokaler i de byer, hvor de håber at kunne slå dørene op hen over de kommende to år.

- Med fokus på en række af de større byer – som for eksempel Slagelse, Esbjerg, Roskilde, Herning, Aalborg, Hillerød og Vejle, samt forstæder til Aarhus og København – er vi i gang med at kigge efter gode lokationer. Og man skal endelig henvende sig, hvis man har et spændende lokale, vi skal se- og også, hvis man ser sig selv som en kommende franchisetager, siger Simon Franck Jakobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078