23948sdkhjf

Entreprenør fra Hillerød bygger små 100 boliger i Ballerup

Efter længere tids overvejelse, hvor flere scenarier har været i spil, ombygger ejendomsselskabet Fast Ejendom Danmark en del af en bygning på Baltorpvej i Ballerup til boliger. 

Til at står for opførelse af de 96 lejligheder har Fast Ejendom indgået aftale med HHM A/S som totalentreprenør. Det er Danielsen Architecture, som i samarbejde med OBH – Gruppen har tegnet og projekteret byggeprojektet. Det oplyser ejendomsselskabet i en børsmeddelelse. 

Boligbeslutningen er truffet på baggrund af, at Ballerup Kommune sidst i 2018 præsenterede deres ide for en ny rammelokalplan, som gjorde det muligt at omdanne ejendomme på Baltorpvej fra ren erhvervsudlejning til boliger eller en kombination af boliger og erhverv.

Første etape i omdannelsen af ejendommen til de 96 lejligheder til udlejning har et samlet boligareal på cirka 8.100 kvm. 

Når byggeriet er færdigt i efteråret 2023, vil projektet overgå til investeringsejendom. Projektsummen forventes at være i niveauet 250 mio. kr.

Drøfter mulighederne med kommunen 

Udover de kommende 8.100 kvm lejligheder, består ejendommen af en fuldt udlejet erhvervsejendom på cirka 4.000 kvm samt en yderligere udviklingsmulighed på det tilhørende grundareal, hvor bygning af boliger drøftes med kommunen. 

– Kommunen har tidligere givet udtryk for et ønske om at konvertere et større erhvervsområde – Ballerup Erhvervspark - til boliger, og det er denne pulje som vi naturligt er en del af, udtaler adm. direktør Torben Schultz i meddelelsen. 

Ejendomsselskabet forventer, baseret på drøftelserne med kommunen, at der vil blive udarbejdet en ny lokalplan for det samlede område, som tæller cirka 22.000 kvm. Hvor stor en byggeret og hvilken type byggeri man forventer at komme frem til, ønsker Fast Ejendom ikke at kommentere på.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fra kontingent i en cigarkasse til 67.000 tilskuere og et velkendt brand: Organisationer hylder Skills
Lakridsmager troede, at han stod med et usælgeligt produkt: - Det grænser sig til vanvittige
Plastproducent går konkurs
EU-udspil skal fremme genanvendelse af plastaffald
Frugt bærer frugt: Medarbejdere giver donation til julehjælp
Inflationen falder en smule i eurolandene
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.111