23948sdkhjf

Hun har været 25 år i Bauhaus – og det har hendes mand også

Servicechef Helle Bjerre Johnsen pendler til Bauhaus Herning fra sit hjem i Hatting, hvor hun bor med sin mand. Nu kan hun fejre 25 års jubilæum – og det kunne hendes mand også i sidste måned.

- Det kan lyde ret kedeligt, at vi begge nu har været 25 år i Bauhaus. Men her sker der noget nyt hele tiden, og man bliver konstant udfordret. Det kan jeg godt lide, forklarer Helle Bjerre Johnsen.

Siden 1997 har Helle Bjerre Johnsen arbejdet i hele syv forskellige byggevarehuse, men de seneste seks år har Herning været hendes foretrukne base.

Da Bauhaus åbnede i Taastrup tilbage i 1997, skiftede Helle Bjerre Johnsen arbejdslivet på søen ud med et job som kasseassistent i det nye byggevarehus. Den beslutning blev starten på foreløbig 25 år med fuld fokus på god kundeservice.

- Jeg elsker at have mange bolde i luften på én gang og kan lide at hjælpe med til, at kunderne går glade herfra, fortæller Helle Bjerre Johnsen, der har været servicechef de seneste 15 år. 

Hjælper kunder og kolleger

Den store erfaring kombineret med lysten til at hjælpe kunder og kolleger betyder, at Helle Bjerre Johnsen ofte bliver ringet op af kolleger, der lige skal have et godt råd eller en hånd med ved kassen.

- Når der er brug for hjælp, springer jeg gerne til. Det gælder også ved åbning af nye byggevarehuse, som jeg har været med til tre gange, og det har hver gang været en kæmpe fornøjelse, fortæller Helle Bjerre Johnsen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094