23948sdkhjf

Får ”Oscar” for smart pakke til dørgreb

Emballagebranchens svar på en Oscar er netop blevet kåret, og DS Smith Danmark modtager den internationale pris for en ny og innovativ emballageløsning til dørgreb udviklet i samarbejde med Carl Ras.

Den nye emballageløsning er et miljøvenligt alternativ til Carl Ras’ eksisterende emballering, der reducerer mængden af plastik med mere end 90 pct., optimerer håndværkernes arbejdsgange og reducerer antallet af defekte dørgreb markant.

- WorldStar Packaging Award prisen er i høj grad et kvalitetsstempel af vores arbejde, og anerkendelsen understøtter vores position inden for innovativ emballage og produktdesign. Løsningen til Carl Ras er et enkelt emballagedesign, der har en positiv effekt på miljøet, og som vi er klar til at implementere i flere produktsammenhænge, fortæller Flemming Larsen, Development Manager hos DS Smith Danmark, i en pressemeddelelse. 

Udviklingen af emballageløsning havde sit udgangspunkt i en undren hos en ung tømmerlærling, der på byggepladsen satte spørgsmålstegn ved den eksisterende, uhensigtsmæssige løsning. Lærlingens undren satte gang i et udviklingsprojekt hos Carl Ras og DS Smith, der gik sammen om at optimere emballageløsningen.

Læs også: Greb udfordring fra ung tømrerlæring

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096