23948sdkhjf

CG Jensen sætter erfaren leder i front for Byggeri Vest

– Nu er jeg tilbage, hvor det hele startede. 

Sådan siger den nye divisionschef for CG Jensens division Byggeri Vest, Jens Bastrup, om den sjove detalje, at der også på hans allerførste kontrakt stod CG Jensen. Efter et langt arbejdsliv ligger det dog nogle år tilbage. 

Over årene har Jens Bastrup opbygget ledelseserfaring fra flere store danske entreprenørfirmaer. Blandt andet gennem en længere årrække i Skanska og MT Højgaard, og senest Züblin Danmark, hvor han kommer fra en stilling som Technical Business Unit Manager.

De timelønnede skal inddrages

I den nye rolle divisionschef har Jens Bastrup sat sigtekornet på et godt arbejdsmiljø og en sikker arbejdsplads. Som tømreruddannet – og med flere års erfaring som tømrersvend – kender han til livet på byggepladsen. En læring, den sidenhen bygningsingeniøruddannede fynbo har valgt at gøre aktiv brug af i sin ledelsesstil. 

– Vi skal have styr på vores sikkerhed, vores medarbejdere er afhængige af det. Og så er det vigtigt, at de timelønnede bliver inddraget i teamet – de fortjener den respekt og det fokus, der tilkommer dem, siger Jens Bastrup i pressemeddelelsen

Som en del af sin opstart vil den nye divisionschefrundt og hilse på alle de timelønnede – foruden alle de øvrige medarbejdere naturligvis.  

Lokalkendskab, netværk og den gode kundeservice 

Jens Bastrup har med sin opvækst på Østfyn, sine unge år i Odense og sit voksenliv i Kolding et godt lokalkendskab på Fyn og i Jylland, hvor division Byggeri Vest primært opererer. 

– Jeg skal rundt og lokalisere potentielle kunder. Her vil jeg dels trække på mit netværk og gammelkendte kunder og dels se på, om der er nye døre, vi kan åbne. Jo før, vi kan få viden om nye projekter, jo bedre, siger han. 

Nu handler det for Jens Bastrup om at være en god sparringspartner for medarbejdere og kunder.   

– Jeg er først og fremmest en holdspiller. Byggeri Vest er en del af den samlede CG Jensen familie – og den skal vi være tæt på, samtidig med at vi videreudvikler vores division, så vi kan levere den bedste service til vores nuværende og fremtidige kunder. 

Jens Bastrup bliver en del af CG Jensens ledergruppe.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109