23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg i sjællandsk opkøb

Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg køber kølevirksomheden S&H Klimateknik A/S i Glostrup. Opkøbet styrker især teknikentreprenørens aktiviteter i Østdanmark, lyder det i en pressemeddelelse om handlen, der omfatter alle aktier.

S&H Klimatekniks har mange års erfaring med at designe og opbygge køleanlæg og køling af serverrum til datacentre, komfortkøling til ventilationsanlæg og køle-fryserumsløsninger til hospitals- og medicinalindustrien.

- S&H Klimatekniks medarbejdere har specialistkompetencer, som vil styrke WK-koncernen, specielt på serviceområdet, hvor køling og det hastigt voksende varmepumpemarked er i eksplosiv udvikling, udtaler adm. direktør i WK-datterselskabet E. Klink og en del af ledelsen i WK-koncernen, Lars Christrup, i pressemeddelelsen.

Han uddyber, at opkøbet skal være med til at styrke WK-koncernens serviceaktiviteter i Østdanmark, hvor køl er en markant del af de tekniske installationer på mang af koncernens servicekontrakter.  

S&H Klimateknik vil fortsætte under samme CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i WK-koncernen med tæt tilknytning til E. Klink A/S. De tidligere ejere fortsætter i den daglige drift af virksomheden, og Lars Christrup fra WK-koncernen indtræder som adm. direktør.

S&H Klimateknik A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 3,0 7,0
Driftsresultat  1,6 2,2
Resultat før skat 1,6 2,2
Årets resultat 1,2 1,7
Aktiver 4,8 5,8
Egenkapital 2,1 2,5
Antal ansatte 11 11
Regnskabsåret blev afsluttet 30.09.2021.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Coop kræver, at fødevareproducenter sænker priserne
Skibby: Hvor mange arbejdspladser forventes km-afgiften at koste?
Russisk spionskib gik verden rundt: Udstyret med Rockwool
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094