23948sdkhjf

Hjemmeplejere i Aalborg får ikke lov til at gøre deres arbejde

De ansatte i hjemmeplejen i Aalborg Kommune bliver med jævne mellemrum nægtet adgang til plejekrævende borgere. Det vil man nu gøre noget ved.

Udviklingen udspringer blandt andet af, at TV2 Nord har berettet om en 79-årig mand, der konstant afviser personalet adgang til sit hjem, og det giver særdeles uhumske boligforhold.

Forvaltningsledelsen i Aalborg Kommune har nu vendt dilemmaet og kommet frem til, at man skal forsøge at finde en løsning.

- Vi har aftalt at lave et temamøde, hvor vi skal prøve at finde en løsning både i forhold til det politiske i udvalget, men også vores administrative medarbejdere, der i samarbejde med personalet skal prøve at finde en god løsning. Vi skal høre på de medarbejdere, der arbejder helt ude i fronten. Der er ikke nogen tvivl om, at det er nogle af dem, der kan hjælpe med at finde den gode løsning, siger Kristoffer Hjort Storm til TV2 Nord.

Der er ifølge mediet 50 personer, der ikke har villet give plejepersonale fra Aalborg Kommune adgang. 29 af dem har mere end én gang nægtet.

Kristoffer Hjort Storm ser det ikke som en mulighed, at man ændrer i lovgivningen for adgang til de plejekrævende borgere. Det fremgår ikke af artiklen, hvilken lovgivning han henviser til.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11