23948sdkhjf

Bila har mod på flere opkøb

Automationsbranchen konsoliderer sig i disse år, og Bila, som er er et af Skandinaviens største automationshuse, er på udkig efter flere strategiske opkøb i de kommende år. Det skriver den nordvestjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

I forvejen har Bila aktiemajoriteten i PJM, Reo-Pack, Dan Palletiser, Blaaholms serviceafdeling, samtidig med at produktsortimentet er vokset tilsvarende og nu rummer teknologi til at automatisere både produktion og logistik, pakkeri og lager i enhver branche. Bila vil fortsætte med vækst, organisk og via opkøb:

- Vi er blevet rigtigt store de senere år, og vi har et rigtigt stort potentiale at realisere, når det hele bliver fuldstændig samkørt, og koncepterne for alvor ruller og skaber synergi. Processen skal ikke forceres, for vi skal også værne om arbejdspladskulturen, alt imens vi tilfører finansiel styrke og forretningsudvikling. Bila Group begynder at have en størrelse, der matcher kravene fra de store danske virksomheder blandt andet om global levering og servicering. Størrelsen giver desuden bedre muligheder for udvikling af teknologi, projektstyring, medarbejderudvikling samt økonomiske robusthed, siger Bilas bestyrelsesformand Johan Blach Petersen.

Moderselskabet Bila Group omsatte i 2020/2021 for 668,7 millioner kroner eller 36 procent mere end året før. Overskuddet før skat steg med 39 procent til 45,6 millioner kroner.

Inklusive alle datterselskaber nærmer Bilas omsætning sig 1 millliard kroner.

Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094